Watch Dogs se prodalo přes 8 miliónů kusů, Ubisoft prozradil i další čísla

Watch Dogs se prodalo přes 8 miliónů kusů, Ubisoft prozradil i další čísla
14:00, 11.07.2014

Ubisoft má další důvod k oslavám. Tento týden totiž oznámil, že jeho vysoce očekávaná hackerská městská akce Watch Dogs prodala přes 8 miliónů kusů, což z ní dělá setsakramentsky úspěšnou značku. O jejím úspěchu značí už jen ty čtyři milióny, kterých se prodalo v prvním týdnu. A na otázku, zda Ubisoft tento úspěch nevyužije pro vybudování další multi-milionové série snad ani odpovídat nemusíme. Odpověď byla všem známa již po onom prvním týdnu.

"Z Watch Dogs se nyní stala dobře známá a velice úspěšná herní série a my jsme připraveni toho využít i v nadcházejících letech," prozradil Yves Guillemot, šéf Ubisoftu, ve spojitosti s touto novinkou.

Ubisoft dále oznámil, že v prvním čtvrtletí fiskálního roku 2014-2015 vydělal o 374% více, než tomu bylo v prvním čtvrtletí fis. roku 2013-2014. Celkově si tedy přišel na €360 miliónů ($490 miliónů), což je oproti minulým €76 mil. ($103 mil.) velký rozdíl. Digitálním prodejům se samozřejmě také velice daří, neboť právě ty vzrostly o 149% oproti stejnému období v minulém roce. Guillemot svým investorům prozradil, že 14% celkových prodejů patřilo právě těm digitální.

DALŠÍ

CGwillWin