Forza Horizon 2 nebude mít mikrotransakce

Forza Horizon 2 nebude mít mikrotransakce
13:00, 17.06.2014

Je celkem smutné, že o takové maličkosti musíme psát samostatnou novinku, ale taková už je doba. Forza Horizon 2 by podle Ralpha Fultona z Playground Games neměla obsahovat tzv. tokeny z Forzy 5, které vám zajistili prémiové předměty i bez potřebného pokroku ve hře. Stačilo pouze zaplatit reálnými penězi.

"Přístup, který jsme zaujali je ten, že jsme v Playground Games vybudovali naší hru, aby byla férová, zábavná a odměňující. To je pro nás největší prioritou, a proto v ní nebudou při vydání žádné tokeny," řekl Fulton serveru Digital Spy. "Máme seznam 200 úžasných aut a chceme, abyste jej postupně prozkomali."

Původní Forza Horizon od Playground Games sice také neobsahovala tokeny, vývojáři si ovšem dali práci s 6 mesíšním pravidelným vydáváním placených balíčků aut do hry. Forza 5 naproti tomu odstartovala s mikrotransakcemi v podobě tokenů, za což vývojáři a Microsoft čelili náporu kritiky ze stran hráčů, kteří tento systém odsoudili jako neférový, nevyvážený a účelně zaměřený na kupování těch nejdražších aut pouze za reálné peníze díky nevyvážené herní ekonomice.

Forza: Horizon 2 vychází 30. září pro Xbox One (vyvíjí studio Playground Games na enginu Forzy 5) a Xbox 360 (vyvíjí studio Sumo Digital na enginu původní Forzy Horizon).

Klik pro zvětšení (Forza Horizon 2 nebude mít mikrotransakce)

DALŠÍ

CGwillWin