Co nejradši paří John Carpenter, režisér Halloweenu?

Co nejradši paří John Carpenter, režisér Halloweenu?
09:55, 13.05.2014

Říká vám něco jméno John Carpenter? Ne? Myslím, že když se vás zeptám na režiséra hororu Halloween, tak se vám možná začne něco vybavovat. Nemyslím verzi Roba Zombieho, ale od Johna Carpentera. Ten roku 1978 poprvé představil Michaela Myerse, jehož byste za kamaráda asi nechtěli mít.

Každopádně, John Carpenter se narodil roku 1948. Jeho 66 let mu ale nebrání zkoušet poslední herní trendy, celkově mu hraní her není vůbec cizí. Carpenter v rozhovoru pro server Esquire prozradil svoje hráčské choutky. Co nejradší smaží? Borderlands 2!

Neexistuje lepší hra, než Borderlands 2.

Carpentera k hraní přivedl jeho syn, který si jako malý rád něco zahrál. Sám Carpenter přiznal, že je docela závislák. "Hry jsou strašná zábava, držím tedy krok s dobou. Mám doma čtyři konzole. Starý Xbox a nový Xbox a starý PlayStation a nový PlayStation. Hraji tedy všechny nové hry," odpověděl Carpenter na otázku, proč hraje. Zároveň sdělil, že fantasy laděné hry, jako je třeba The Elder Scroll's V: Skyrim, ho příliš nefascinují. "Ani nevím proč, radši střílím."

Klik pro zvětšení (Co nejradši paří John Carpenter, režisér Halloweenu?)

DALŠÍ

CGwillWin