Gearbox: Na Borderlands 3 zatím nepracujeme

Gearbox: Na Borderlands 3 zatím nepracujeme
08:30, 17.02.2014

Randy Pitchford, šéf studia Gearbox, se nedávno zúčastnil rozhovoru pro herní server Polygon. V něm kromě ostatních, ne příliš důležitých, odpovědí padla i reakce na to, zda se v nějaké blízké budoucnosti dočkáme třetího pokračování dnes velice úspěšné série Borderlands. Randy se k této otázce vyjádřil následovně:

Na Borderlands 3 nepracujeme. To je fakt. Máme sice další plány s touto sérií, ale Borderlands 3 v přípravách není. Pokud se zamyslíte nad tím, jaké by Borderlands 3 mělo být, mělo by být obrovské. Mělo by být větší a lepší, než Borderlands 2. Mělo by pokračovat v příběhu. Vzhledem k načasování by se také mělo jednat o šíleně moc platforem. Muselo by být jak na nové, tak i na staré generaci, pokud by hra měla vyjít v dohledné době. Víme ale, že ho chceme a víme, že by mělo existovat. Jenom nevíme, jak by mělo vypadat. Nebudeme s vámi vyj*bávat jako tak činí Valve s Half-Life 3.

Klik pro zvětšení (Gearbox: Na Borderlands 3 zatím nepracujeme)

"Nebudeme s vámi vyj*bávat jako tak činí Valve s Half-Life 3."

Gearbox už v minulosti potvrdil vývoj dvou dosud neodhalených her pro nové konzole Microsoftu a Sony, studio Telltale Games v tuto chvíli vytváří adventůru se značkou Borderlands - Tales From the Borderlands a v průběhu jara by se měl druhý Borderlands objevit i na kapesní konzoli Playstation Vita.

Hráči Borderlands 2 si budou moci od 15. Dubna stáhnout přídavky Borderlands 2 Headhunter a Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax.

DALŠÍ

CGwillWin