speciál
The Bloodhound Gang - Hefty Fine

The Bloodhound Gang - Hefty Fine
The Bloodhound Gang - Hefty Fine
00:00, 21.03.2006

Předem bych se rád omluvil všem čtenářům za nadměrně pozdní recenzi tohoto alba ale zvláštní shodou okolností a náhod, jsem se o něm dozvěděl teprve nedávno, cca před měsícem. A musím říct, že se mé názory na Hefty Fine měnily každým dnem. Měl sem možnost srovnávat pouze s předešlým albem Hooray For Boobies, kterému bohužel Hefty Fine nesahá ani po kolena . Nové Hefty Fine je spíše takové tanečně komerčně laděné album a o tomto faktu vás definitivně přesvědčí pecka Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss (ještě, že je až u konce ). Neříkám, že by se to nedalo poslouchat, ale už to není ten starý Bloodhound Gang, tak jak jsme ho měli všichni rádi, pravda, že kontroverzní texty jim zůstali a to je hlavní .

Klik pro zvětšení (The Bloodhound Gang - Hefty Fine)The Bloodhound Gang - Hefty Fine

The Bloodhound Gang - Hefty Fine
Datum vydání: 26. září 2005
Celkem 12 skladeb l Celková stopáž: 39:43
Playlist:
1. Strictly For The Tardcore
- Klasické intro, pár keců a de se na věc
2. Balls Out

- Při poslechu této skladby jsem chvíli myslel, že se zpět vrátili staří Bloodhound Gang! Najdete zde tak klasickou směsku tvrdšího rocku řízlého elektronikou hudbou, prostě lahoda pro uši.

3. Foxtrot Uniform Charlie Kilo

- Tak zde nečekejte žádný HC rock ani elektroniku. Tato skladba mi spíše připoměla staré časy rocku . Jediné co v této skladbě stojí za zmínku je videoklip, který rozhodně doporučuji shlédnout .

4. Im The Least You Could Do
- Opět jeden z těch lepších kousků! Něco jako skladba č.2.
5. Farting With A Walkman On

- Tak zde nevím proč ale nejvíce sem si při poslechu této skladby vzpomenul na The Bad Touch z alba Hooray For Boobies, jen tomu chybí ten feeling.

6. Diarrhea Runs In The Family

- Heh tak něco jako vtipná vsuvka... Co se asi dělá na záchodě při vylučování análním otvorem

7. Ralph Wiggum
- Skladba spíše rockovějšího rázu, nijak zvlášť zajímavá.
8. Something Diabolical

- Naprosto úžásný relax, zavřete oči, zabořte se do křesla a užívejte si skladbu až dokonce! Navíc parádní ploužák .

9. Overhead In Wawa Parking Lot
- Zase vsuvka... keci, keci, keci...
10. Pennsylvania

- Klasický rock, opět nijak zvlášť zajímavá skladba, která vás možná ale chytne svým rytmem .

11. Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss

- Tohle byla pro mě osobně nejvíce rozporuplná skladba z celého alba! Absolutně sem nechápal jestli sem si nekoupil nějaké disco CD nebo skutečně Bloodhound Gang . Nějak mi prostě tohle k stylu BG nesedí ale poslouchat se to dá . K této skladbě byl udělá i videoklip, který je opravdu více než povedený .

12. No Hard Feelings

- Na závěr se říká to nejlepší, v tomto případě je to jen to lepší . V této skladbě se opět ponoříte do světa elektronické hudby a tvrdého rocku, není co dodat, je to pecka .

Verdikt:

Co říci... Mno... Zábavnost Bloodhound Gangu opravdu po té době co nebyli na scéně nevyprchala ale už to neni ten jejich styl, který se právě všem zalíbil na albu Hooray For Boobies. Fanoušci zaplásají radostí, rockeři taky, tuctový posluchač to buď přijme nebo ne . Co dodat...? Bloodhound Gang jsou zpět... Stay Tuned...

Hodnocení: 75 %

Klik pro zvětšení (The Bloodhound Gang - Hefty Fine)


CGwillWin