Metal Gear Solid: Ground Zeroes je prequelem MGS5

Metal Gear Solid: Ground Zeroes je prequelem MGS5
16:49, 02.09.2012

Informace uváděná v názvu této novinky pochází z "twitterovských úst" vydavatelství Konami, nebo přesněji řečeno od Hideoa Kojimy. Populární designér tak přímo potvrdil brzký příchod dalšího dílu do série Metal Gear Solid, o jehož existenci už sice nějakou chvíli víme, ovšem poslední tři roky jsme o něm vůbec neslyšeli.

Mimochodem, včera zmiňované první záběry z Metal Gear Solid: Ground Zeroes jsme sice už na náš web dávno vložili, jenže jsme grafikou FOX Engine tak uneseni, že jej pro jistotu vložíme ještě jednou. Tohle se totiž jen tak nevidí a můžete si být sakra jistí, že tohle je konkurence pro Frostbite 2 jako hrom (kacířsky si dovolím tvrdit, že FOX je ještě o jednu úroveň dál - pozn. aut.). Jaká to škoda, že samotné hraní trvá sotva dvě minuty.

Krom toho tu pro vás máme ještě pár detailů o platformách, na nichž se Metal Gear Solid: Ground Zeroes objeví. Zatímco zástupci Konami zarytě mlčí, manažer pro sociální média Sid Shuman ze Sony potvrdil, že hra vyjde na více platformách. Dá se tedy předpokládat, že krom PlayStation 3 se hra objeví také na Xboxu 360 a snad i na počítačích. Obě konzole částečně potvrzuje i konec níže uvedeného videa, počítače jsou jenom naše zbožné přání založené na faktu, že demoverze běžela právě na výkonném počítači.

DALŠÍ

CGwillWin