Pirátská verze The Sims 3 se nevyplatí

Pirátská verze The Sims 3 se nevyplatí
10:49, 23.06.2009

Ředitel společnosti Electronic Arts John Riccitiello se v jednom nedávném rozhovoru rozpovídal o pirátských kopiích populárního simulátoru života The Sims 3. Podle něj je míra pirátství u třetího dílu opravdu velká, až k neuvěření. Pirátům však Sims 3 slouží pouze jako demo, protože pokud se nezaregistrují na EA serveru, tak se k nim nedostanou stahovatelné balíčky, jako je například druhé město, které je poklidným místem s protékající říčkou, nesoucí název Riverview, jež je zcela zdarma.

Klíčové je podle Riccitiella hráčům, kteří si pořídí hru legálním způsobem, nabídnout nějaký obsah do hry na víc, jako je například zmíněné druhé sousedství do The Sims 3.

Riccitiello již dříve odpověděl na pirátství tím, že ve studiích EA se připravují, připravovali a budou dále vyvíjet hry, které nesou označení free-to-play, což znamená, že jsou zdarma a hráč si je může pořídit legálním způsobem zcela zdarma. Mluvíme tak například o Battlefield Heroes, Battleforge, NBA Street Online a FIFA Online. Všechny tyto čtyři hry se dají pořídit zcela zdarma, ale fanoušek, který hru hraje stále a je jeho oblíbená si může pořídit speciální vylepšení vzhledu apod., které již stojí nějaký ten dolar.

Z celého rozhovoru vyplývá, že hráči, kteří hrají nelegální verzi The Sims 3 si nebudou užívat zdarma stahovatelných balíčků, které se připravují.

DALŠÍ

CGwillWin