Autománie z NFS: Undercover

Autománie z NFS: Undercover
00:00, 04.11.2008

Need for Speed: Undercover nebude patřit zas až tak mezi revoluční díly této závodní série, která se mimochodem může pyšnit už dvanáctým dílem, ale i přesto bude nabízet několik novinek, jako je nový systém ovládání - Heroic Driving Enginem vymazlený příběh tvořen hollywoodským producentem, závodní mód na dálnici (Highway Battle Mode) a každého jistě potěší, že se zpět vrací otevřené město a policejní jednotky. V roli tajného agenta, který bude nasazen do mezinárodního automobilového gangu budete mít za úkol tento gang ze vnitř zničit, ale než se dostanete k hlavnímu terči, kterým bezesporu je šéf Hectors gangu se jménem G-Mac, budete muset absolvovat několik desítek závodů a misí.

Klik pro zvětšení (Autománie z NFS: Undercover)Klik pro zvětšení (Autománie z NFS: Undercover)

Pokud se ptáte s jakými vozy se v Need for Speed: Undercover potkáte, tak věřte, že se všemi možnými, jelikož nechybí automobily značky BMW, Audi, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, Nissan, Dodge, Lamborghini, Lexus, Lotus, Mitsubishi, Porsche a mnoho dalších…

Klik pro zvětšení (Autománie z NFS: Undercover)Klik pro zvětšení (Autománie z NFS: Undercover)

Další automobily naleznete v naší galerii. Need for Speed: Undercover vychází na všechny možné platformy, a to 21. listopadu letošního roku.

Zdroj: NfsGame.net
DALŠÍ

CGwillWin