Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover

Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover
00:00, 30.10.2008

Společnost Electronic Arts a Nissan dnes oficiálně oznámily nový vůz do Need for Speed: Undercover. Tímto vozem se stala očekávaná novinka pro rok 2009, Nissan 370Z.

Klik pro zvětšení (Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover)Klik pro zvětšení (Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover)

„V posledních 15 letech přispěla série Need for Speed ke zformování moderní automobilové kultury překlenutím prostoru mezi hráči a těmi nejžhavějšími auty na světě. Z tohoto pohledu jsme nadšeni z partnerství s jednou z nejsilnějších automobilových značek za účelem představení zbrusu nového Nissanu Z®“ uvedl Keith Munro, viceprezident Electronic Arts pro marketing. „Need for Speed je o stylu, bleskové akci a výkonu. Tento vůz je bez pochyb tím pravým strojem pro fanoušky Need for Speed. Jízdu ve zbrusu novém 370Z si budou moci vyzkoušet ve hře již v listopadu, ještě před jeho oficiálním uvedením na trh.“

„Klíčovou roli v poskytnutí značky Nissan vášnivé a jedinečné skupině spotřebitelů sehrály naše vztahy s EA,“ řekl Christian Meunier, viceprezident Nissanu pro marketing. „Zahájením prezentace nového Nissanu Z® prostřednictvím Need for Speed Undercover rovněž načerpáme atmosféru a energii, jakou intenzivně prožívají hráči her EA. Společně s EA se nám podařilo 370Z věrně zapracovat do celkového herního systému smysluplným, víceúčelovým a seriózním způsobem.“

Aby byl Nissan 370Z v NFS: Undercover co nejlépe vymodelován, tak vývojářský tým EA Black Box úzce spolupracuje s designery Nissanu, aby byl co nejpřesněji vystihnut celkový vzhled, dojem a výkon z nového vozu. Od úvodních okamžiků hry budou hráči vrženi doprostřed akce, kde se za volantem 370Z mohou ihned začít prohánět v plné rychlosti hustým městským provozem.

Klik pro zvětšení (Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover)Klik pro zvětšení (Nissan 370Z se poprvé představí v NFS: Undercover)

Need for Speed: Undecover vychází na konzole, mobilní telefony a PC v Evropě 21. listopadu letošního roku.

Zdroj: Redakční koš, GT, NfsGame.net
DALŠÍ

CGwillWin