Jaký byl test Supreme Commander?

Jaký byl test Supreme Commander?
00:00, 12.01.2007

Portál GameSpy.com vydal článek o testování nadmíru očekávaného Supreme Commander. Pět dní si s ním mohli dělat co chtěli. Testovali AI na všechny obtížnosti, stabilitu, jednu kampaň a skirmish.

Kampaň bude obsahovat za každou stranu šest misí, ale každá mise bude ještě obsahovat mnoho úkolů, které se budou zadávat postupně. Začínáte na malé mapce, kde je pár zdrojů k těžení, ale jinak nic. Za úkol dostanete postavit extraktory a nějaké ty elektrárny. Dalším úkolem bude základnu zabezpečit proti leteckému útoku. Po splnění se mapa zvětší a odkryje se část vodní plochy. Musíte postavit loděnici, postavit ponorky a zničit lodě, které blokují záliv, kde se vaše loděnice nachází. Mapa se opět zvětší a vy máte za úkol postavit několik jednotek a zabezpečit základnu proti nadcházejícímu útoku. Nakonec se odkryje celá mapa a nástává poslední úkol jedné mise: zničit komandéra.

Klik pro zvětšení (Jaký byl test Supreme Commander?)Klik pro zvětšení (Jaký byl test Supreme Commander?)

AI se orientovala podle nastavení. Buď útočila hned od začátku nebo se věnovala zabezpečení základny a vývoji na nejvyšší stupeň a potom drtivému útoku. To a další se dá nastavit v módu skirmish. Ještě jen tak pro zmínku. Hra ještě není moc dokončená, obsahuje stále hodně chyb, na kterých se prý pracuje. Ale za těch pět dní hra nespadla a ani nenastala chyba, kvůli které by se SC nedal hrát. Což je pro nedokončenou hru docela úspěch. Stejně jako autor článku i já se nesmírně těším na vydání.

Zdroj:Gamespy.com
DALŠÍ

CGwillWin