Voodoo Nights - nějaké to info

Voodoo Nights - nějaké to info
00:00, 02.06.2005

Jak jistě víte, češi z Mindware Studios právě dokončují akci Cold War, ale pracují zároveň na titulu Voodoo Nights. Předváděli ji na E3 novinářům a potenciálním vydavatelům. Redaktor GameSpy měl možnost tuto gamesu vidět a popsal ji jako mix Maxe Payna, Smrtonosné zbraně a LEGO Star Wars (recenze). Nějakou roli zde ale hraje také Voodoo.

Hlavními hrdiny jsou dva policisté, Jack a Samuel. Ti sledují bandu okultistů vybavenými nejen zbraněmi ale také Voodoo schpnostmi. Ve hře si mezi postavami můžete přepínat a té za kterou právě nehrajete můžete dávat různé příkazy.

Klik pro zvětšení (Voodoo Nights - nějaké to info)Klik pro zvětšení (Voodoo Nights - nějaké to info)

Když už má hra v názvu Voodoo, je jasné že ve hře se vyskytne taky tato "magie". Voodoo panenka je hračka (ale také tam budou její kouzla), teď frčí telekineze! Díky ní můžete trochu zavařit vašim nepřátelům, ale mimotoho i pomoct svému parťákovi se dostat na místa kam by normálně nemohl.

Minware by rádi i kooperativní mulťák, ale to záleží hodně na vydavateli hry (prý se už několik velkých zajímá) stejně jako datum vydání. To se zatím odhaduje na konec roku 2006.

zdroj: GameSpy, TG
DALŠÍ

CGwillWin