Rise & Fall: Civilizations at War inofs...

Rise & Fall: Civilizations at War inofs...
00:00, 12.02.2005

Název by sváděl k myšlenkám, že jde o hru podobnou klasice Civilistation, ale jak je vám po tomto "ale" jasné není tomu tak. Jde o hru podobnou novince Rome: Total War. Ačkoliv není známo, zdali to bude "puze" RTS strategie nebo bude mít i turn-off mód jako RTW není spoustu dalšího známe.

Tak třeba, že budeme moci ovádat i jiný národ než jenom Řím jako u RTW. Jak budeme procházet různými obdobými, dostaneme do velení i hrdiny některých epoch lidstva jako Juliuse Ceasara nebo Alexandra Velikého. Také víme, že R&F pojede na vlastním engine nazvaném Titan, ktrerý vypadá skvěle. Vojáci jsou zaoblení, vrahají stíny dokonce to vypadá i na pěkný fyzikální engine.

Avšak nejvíce se soustředili Steel Studios na bitvy. Ty mají být ještě impozantnější než u RTW, se kterým hru stále srovnávám. Na bojišti by se mělo obejovat obrovské množstvý jednotek, kterých bude prý 80 druhů. Kromě obyčejných pěšáků a kavalerie i lodě. A právě na lodních bojích si dali autoři záležet zase o kapku víc než na ostatním. Nejenom, že tu máme různé typy lodí, ale dokonce si na ně můžeme nacpat jednotky jaké chceme, ale třeba i balisty a podobné hračky.

Klik pro zvětšení (Rise & Fall: Civilizations at War inofs...)Klik pro zvětšení (Rise & Fall: Civilizations at War inofs...)

Zdroj: IGN
DALŠÍ

CGwillWin