hw
Valve bude rozdávat hromadu Steam Decků

Valve bude rozdávat hromadu Steam Decků
23:17, 01.12.2022

Steam Deck, každý miluje Steam Deck. Sám ho nemám a taky miluju Steam Deck a to jsem ho viděl jen půl hodiny a kdybych neměl už PlayStation a Nintendo Switch, na kterých skoro nehraju, tak bych si ho i koupil. Nejspíš. Jenže, když se něco dává zadarmo, to je jiná písnička. Valve totiž oznámilo, že hromadu svých handheldových kompírů rozdá během Game Awards 2022.

Rozdávání bude probíhat formou tomboly a každou minutu vysílání bude vyhlášen jeden šťastlivec, který tento zázrak do klokaní kapsy může vyhrát a to v jeho 512GB verzi. Neber to. Vzhledem k tomu, že loni show trvala přes tři hodiny, tak kluci z Valve pěkně potěší pošťáky a rozešlou i 180+ Steam Decků. Gabe má letos asi hodně dobrou náladu.

A co musíte udělat, abyste se mohli zúčastnit? Zaprvé se zaregistrovat. Registrovat se může každý, kdo bydlí v EU, US, Kanadě nebo Velké Británii, zkrátka na západě. Hedvábná stezka už asi zkrátka nefunguje jak má. Druhá podmínka je, že jste v posledním roce museli koupit něco na Steamu, což je ochrana proti spamu a zároveň důkaz, že bydlíte ve správné zemi. A nakonec se musíte virtuálně účastnit samotného přenosu přes Steam app. Pro našince je trochu nepříjemné, že vysílat se bude 9. prosince ve dvě hodiny ráno. Takže buď musíte být opravdu fanda Game Awards nebo skálopevně věřit, že vyhrajete. Doporučuju si den před tím očistit karmu a vyhybat se černým kočkám. Všechny podmínky najdete na Steamu.

DALŠÍ

CGwillWin