Biomutant príde do troch mesiacov, tvrdí vydavateľ

Biomutant príde do troch mesiacov, tvrdí vydavateľ
16:49, 07.01.2021

Komplikovaný vývoj akčnej RPG Biomutant v podaní švédskeho štúdia Experiment 101 potvrdzuje nie len séria jeho odkladov ale aj celkovo zle nastavená PR komunikácia producentov z THQ Nordic voči novinárom a verejnosti. Ešte pred pár mesiacmi to ale vyzeralo, že Biomutant ako taký asi nikdy reálne neuvidíme, aj keď nám strojcovia tvrdili opak.

Dôkazom toho bolo totálne ticho od polovice roka 2020 až do dnes a ak hovorím o tichu, myslím tým skutočné ticho bez obrázkov alebo video ukážok. O to divnejšie znie teraz vydaná čerstvá informácia priamo od vedenia Embracer Group (združená skupina DECA Games, Koch Media, Saber Interactive, a THQ Nordic), podľa ktorej príde Biomutant tretí mesiac roku 2021, čo je skutočne za rohom.

V nasledujúcich dňoch by preto mala nastať poriadne masívna PR kampaň, inak táto značka, ktorá bola svetu prvýkrát predstavená počas Gamescomu v roku 2017 (živo si na to priamo z Kolína spomínam), skončí ako jedna z najväčších komerčných katastrof poslednej dekády. Sú v nej totižto naliate obrovské peniaze a tie sa nevrátia len na základe prítomnosti roztomilého hlavného hrdinu.


DALŠÍ

CGwillWin