Chuck Norris zavítá na Vánoce do World of Tanks

Chuck Norris zavítá na Vánoce do World of Tanks
21:43, 05.12.2020

Letošní rok je v mnoha ohledech zvláštní a s blížícími se vánočními svátky se každý bude snažit strávit ty poslední týdny v pohodě a s lidmi, ke kterým má blízko. Taková pohoda samozřejmě čeká i na hráče World of Tanks. Na letošních oslavách Vánoc a Nového roku se hráči zaměří na dvě věci: bitvy a ozdoby.

Od 9. prosince do 11. ledna se malé horské městečko promění v tankistický ráj, kde si mohou svoje železné miláčky vyzdobit podle svých přání a představ.A to není všechno... Tankové vánoční město má zvláštního obyvatele: Chucka Norrise!

Chuck vytvořil pro každého tankistu vlastní výzvu, v níž otestuje odhodlání a vytrvalost. Každý den bude k dispozici nová mise, kterých bude celkem 32. Některé odměny jsou skvělé, ale některé jsou dokonce mimořádně speciální a to včetně speciálního slotu pro vozidlo Holiday Ops, které umožní hráčům zvolit si za velitele samotného Chucka. „Hráči rádi říkají, že měl jsem být na druhé straně, když prohrají bitvu; no, teď to může být jen pravda,“ říká Chuck Norris, velvyslanec World of Tanks. „Jak všichni víte, i když jsou sázky na stole, nejsem ten, kdo se vyhýbá výzvě, a doufám, že moji kolegové tankisté jsou na mě hrdí, když přijmou Chuckovu výzvu!"

Stejně jako v loňském roce i ve Svátečních operacích jde o vydělávání sbírky ozdob při zdobení speciální slavnostní garáže. V tomto zasněženém městě je spousta věcí, od klavíristy, který vystupuje pro obyvatele, až po obrovský vánoční strom, který stojí na prvním místě. Oblékáním města hráči zvýší svou sváteční atmosféru a svůj současný výnos. Tankisté budou odměněni různými ozdobami a dekoracemi za vytváření vlastních ohňostrojů (i když za použití nepřátelských vozidel) a plnění zvláštních misí. Existují stovky ozdob, které je třeba sbírat, a 4 sbírky, které je třeba dokončit, aby si hráči vše mohli vyzdobit podle svého srdce.

Sněhurky jsou navíc zpět a každý den rozdávají speciální dárky. Každá ze čtyř Sněhurek je zodpovědná za konkrétní kolekci: Vánoce, Nový rok, Lunární nový rok nebo Kouzelný nový rok. „Rok 2020 se chýlí ke konci a my chceme dát komunitě něco, co si zapamatuje,“ uvádí Max Chuvalov, ředitel globálního publishingu World of Tanks. „Sváteční operace jsou vždy naší největší událostí ve hře a je to perfektní způsob, jak si užít konec roku! Doufáme, že to opravdu každého dostane do sváteční nálady! “ A konečně, prázdniny jsou časem rozdávání a tento rok, i když je šílený, se nijak neliší.

Všichni hráči - ať už jsou na seznamu Nice nebo Naughty List - po přihlášení najdou projev uznání: zcela nový Pz.Sfl. IC, německý stíhač tanků IV. Úrovně s automatickým podavačem! Díky, Ježíšku!


DALŠÍ

CGwillWin