Cyberpunk 2077 - Půlnoční prodej v Gamlery

Cyberpunk 2077 - Půlnoční prodej v Gamlery
12:41, 03.12.2020

Máme týždeň do vydania najočakávanejšej videohry tejto dekády a preto sa treba pripraviť na vstup do Night City tak ako sa patrí. Rôzne obchody pre vás už pripravujú zaujímavé bonusy a jedným z nich je aj značka Gamlery, ktorá si pre Pražskú pobočku nachystala milé polnočné prekvapenie. Viac sa dozviete na ich Facebookovom evente.

Už žádné další odklady! Konečně je tu dlouho očekávaná událost. Rozhodli jsme se, že pro Vás připravíme půlnoční prodej, aby jste mohli mít CBP2077 jako první.

Máme pro Vás připravené dárky. Prvních 100 lidí dostane A2 plakát + dárkovou tašku + tématický poznámkový blok a záložku do knížky.

Vzhledem k aktuální situaci důrazně doporučujeme vytvořit si objednávku s osobním vyzvednutím a online platbou, aby jste se v prodejně zdrželi pokud možno co nejkratší dobu. S hrou u nás zároveň můžete sehnat množství oficiálního Cyberpunk 2077 merchandisu a figurek.

Celá akce se bude řídit pokyny dané vyhláškou Ministerstva zdravotnictví (tzn. venku udržovat rozestupy, netvořit větší skupiny, v prodejně mít nasazené roušky a udržovat limit počtu zákazníků). Uskutečnění samotné akce závisí na aktuálním stupni Protiepidemického systému PES.


DALŠÍ

CGwillWin