World of Tanks míří na nové konzole

World of Tanks míří na nové konzole
18:48, 23.11.2020

Tým World of Tanks Console s hrdostí oznamuje, že oblíbené tankové bitvy se rozšiřují na PlayStation 5 a Xbox Series X / S díky plné zpětné kompatibilitě. Díky rychlejším časům načítání, stabilnějším a vyšším snímkovým frekvencím, vyššímu rozlišení a lepší vstupní latenci - budou tankisté schopni porazit své nepřátele jasněji než kdy jindy, a to díky síle nových konzolí.

S více než 20 miliony hráčů, kteří jsou aktuálně na PlayStation 4 a Xbox One, a hraním napříč platformami od léta, bude World of Tanks Console nabízet zpětnou kompatibilitu pro konzole nové generace po celém světě. To znamená, že hráči mohou pokračovat ve svém snažení o nadvládu nad nejnovějším hardwarem společností Sony a Microsoft, pokračovat na svém osobním účtu z předchozí generace konzolí, zachovat si zasloužené úspěchy a v klidu pokračovat s novým zařízením.

Kreativní ředitel TJ Wagner řekl: „Jménem našeho týmu World of Tanks Console chci říci, jak jsem hrdý na to, že jsme jednou z prvních her jako servisní partneři, kteří oznamují zpětnou kompatibilitu na platformách nové generace. Náš úspěch za posledních 6,5 roku přinesl do naší hry více než 20 milionů hráčů a jsme nadšení, že našim tankistům dáme šanci vzít své ocelové oře do boje na nejsilnějších konzolích, jaké kdy byly. Milovali jsme každou sekundu naší cesty a nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jak si naši hráči užívají vylepšený zážitek z bitevních tanků!“


DALŠÍ

CGwillWin