hw
Technologie NVIDIA v Call of Duty: Black Ops Cold War a Destiny 2

Technologie NVIDIA v Call of Duty: Black Ops Cold War a Destiny 2
01:34, 11.11.2020

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače jsou optimalizovány pro Call of Duty: Black Ops Cold War, očekávaný titul s podporou ray-tracingu a technologií NVIDIA včetně NVIDIA Reflex, NVIDIA DLSS, NVIDIA Highlights a NVIDIA Ansel. Hráči, kteří si zakoupí novou GeForce RTX 3080 nebo 3090 také získají digitální kopii této hry zdarma.

Ovladače také přinášejí podporu NVIDIA Reflex do Destiny 2. Optimalizovány jsou zároveň pro Assassin’s Creed Valhalla a Godfall, k tomu navíc rozšiřují počet G-SYNC Compatible monitorů.

Call of Duty: Black Ops Cold War nabídne pestrou škálu technologií NVIDIA

Majitelé GeForce RTX ocení ray-tracované (DirectX Ultimate) lokální i sluneční stíny a ambientní okluzi. NVIDIA DLSS ke zvýšení počtu snímků za sekundu při zachování detailního a ostrého obrazu. NVIDIA Reflex k redukci systémové latence. NVIDIA Ansel v kampani, který umožní pořizovat unikátní snímky o vysokém rozlišení. NVIDIA Highlights v multiplayer, díky kterému se automaticky ukládají nejlepší a nejdůležitější momenty ze hry.

Klik pro zvětšení (Technologie NVIDIA v Call of Duty: Black Ops Cold War a Destiny 2)

Lepší odezva v Destiny 2 díky NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex je revoluční sada GPU, G-SYNC monitoru a herních technologií vyvinutých k měření a optimalizaci latence systému v kompetitivních hrách. S novými Game Ready ovladači a nejnovější aktualizací Destiny 2 mohou hráči ve známém titulu od Bungie zlepšit odezvu až o 49 %. NVIDIA Reflex bude v Destiny 2 podporován od 10. listopadu.

Čtveřice nových G-SYNC Compatible monitorů

Program G-SYNC Compatible rozšiřuje ekosystém G-SYNC a přináší do něj konzistenci. Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které monitory během hraní poskytují dostatečně kvalitní zážitek z VRR (variable refresh rate). Nové ovladače rozšiřují tento seznam o modely Acer CP3271U V, Asus XG27AQ, MSI MAG274QR a Xiaomi Mi 245 HF, což hráčům přináší širší volbu při výběru optimálního herního monitoru.

V rámci programu G-SYNC Compatible spolupracuje společnost NVIDIA s OEM výrobci za účelem validace monitorů s podporou AdaptiveSync protokolu. Displeje, které touto validací projdou, získají označení "G-SYNC Compatible". Jejich úplný seznam nyní čítá přes stovku modelů a naleznete jej zde.


DALŠÍ

CGwillWin