Mario Kart Live: Home Circuit je v prodeji

Mario Kart Live: Home Circuit je v prodeji
00:26, 17.10.2020

Mario Kart Live: Home Circuit je zcela nové Mario Kart dobrodružství pro konzoli Nintendo Switch využívající AR technologie k překlenutí propasti mezi virtuálním světem Mario Kart a reálným světem tvého obýváku. Mario Kart Live: Home Circuit je v prodeji od dnešního dne a přivádí rychlé a zběsilé závody Mushroom Kingdom k životu, a to díky unikátní kombinaci hraní na obrazovce a fyzických závodů autíček. Pro více informací sledujte trailer Mario Kart Live: Home Circuit – Launch Trailer.

Mario Kart Live: Home Circuit disponuje snadným počátečním nastavením a umožní tak rychlé naskočení do hry: nejprve hráči umístí 4 brány napříč obývacím pokojem, následně každou z bran projedou a vytvoří tak plán závodního okruhu. Jakmile je vše připraveno, je čas na závod! V každém ze závodů budou mít prvky známé ze série Mario Kart přímý vliv na chování autíčka a frenetická zábava Mario Kart se tak přenese do zcela nové dimenze. Ukořistění houbičky mushroom dodá autíčku příval rychlosti, zatímco zásah červeným krunýřem red shell povede jeho k zpomalení.

Autíčko je navrženo pro závodění na rozmanitých rovných a vnitřních površích, jako je tvrdé dřevo, laminátová podlaha, dlaždičky a koberec s nízkým vlasem. Je tedy možné kombinovat několik odlišných typů povrchů v rámci jedné dráhy.

Kromě módu Grand Prix nabídne hra Mario Kart Live: Home Circuit i další herní módy, jako je:

• Custom Race: Tento mód dává hráčům ještě větší prostor pro kreativitu a umožní jim navrhovat nejen fyzickou podobu trati, ale také přidávat různá nebezpečí, předměty a mnohem více a přinést tak své skutečně unikátní výtvory k životu.

• Time Trial: Hráči si vytvoří trať a poté závodí o získání co nejlepšího času s cílem pokořit svůj nejlepší výsledek, nebo mají možnost předat ovladač jinému hráči a utkat se proti sobě s jednou konzolí Nintendo Switch a jednou kopií Mario Kart Live: Home Circuit.

• Mirror Mode: Pro ty z vás, kdo hledáte opravdovou výzvu, je tady mód Mirror umožňující hrát všechny Grand Prix tratě v zrcadlovém zobrazení. Odbočka vlevo se stává odbočkou vpravo a všechno známé se rázem stává neznámým.

Mario Kart Live: Home Circuit zahrnuje vše, co potřebují majitelé konzole Nintendo Switch ke hře: jedno autíčko – s postavičkou Mario nebo Luigi na místě řidiče v závislosti na volbě setu – plus 4 brány, 2 značky ve tvaru šipek, které lze využít k vylepšení tratí, a USB nabíjecí kabel na autíčko. Samotná hra bude dostupná ve formě volně stažitelného obsahu z digitálního obchodu Nintendo eShop, která se po stažení automaticky synchronizuje s fyzickým autíčkem. S několika konzolemi Nintendo Switch a více kopiemi Mario Kart Live: Home Circuit se v módech Grand Prix nebo Custom Race mohou proti sobě postavit až 4 hráči.


DALŠÍ

CGwillWin