Sledujte teaser na horor THE ORIGIN: Blind Maid

Sledujte teaser na horor THE ORIGIN: Blind Maid
10:21, 15.09.2020

Stále razíte heslo; že hororov nie je nikdy dosť? Tak v prípade projektu od indie spoločnosti Waraní Studios z Paraguaju, pre vás dnes máme náhľad na prvý teaser k THE ORIGIN: Blind Maid. Vývoj ráta s verziami pre PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, to všetko na rok 2021.

Dej hry sa bude odohrávať v Gran Chaco, čo je rozsiahla oblasť naprieč štátmi Paraguay, Bolívia a Argentína. Práve z tohto prostredia na nás čaká zmes temných a strašidelných nitiek napojených na tamojší bohatý folklór, čo sa možno trocha bije s charakteristikou hlavnej postavy. Hráč totižto prevezme úlohu skorumpovaného politika na úteku, ktorý čelí obrovskému zástupu obvinení. Jeho cieľom je, aj po boku svojho asistenta, dostať sa do Brazílie, to však ešte netuší aké peklo ho tam čaká a čo všetko počas tohto úteku zažije.

Po stránke koncepcie vás The Origin: Blind Maid bude neustále nútiť utekať a skrývať sa pred dotierajúcim zlom. Hráč sa musí plaziť hustou vegetáciou, využívať rôzne obydlia a pomocou predmetov a zbraní odrážať nepriateľov čo najďalej sa len dá. Nižšie si môžete pustiť nateraz nič nehovoriaci teaser trailer, ktorý čoskoro nahradí plnohodnotná gameplay ukážka.


DALŠÍ

CGwillWin