hw
GeForce NOW nabídne NVIDIA Ansel, Steam Sync pro Chromebooky a 10 nových titulů

GeForce NOW nabídne NVIDIA Ansel, Steam Sync pro Chromebooky a 10 nových titulů
02:57, 11.09.2020
Profesionální screenshoty s NVIDIA Ansel

NVIDIA Ansel je výkonný fotografický režim, díky kterému lze pořizovat nádherné fotografie během hraní her. Rozhraní funkce je možné zapnout přímo ve hře a pořízené fotografie pak mohou hráči sdílet v super rozlišení, v rozsahu 360°, s technologií HDR a jako stereoskopické fotografie.

Ansel se nyní připojuje k rostoucímu seznamu funkcí podporovaných v Geforce NOW. Těšit se na ni mohou uživatelé PC a macOS aplikací a své výtvory mohou sdílet na sociálních sítích s pomocí hashtagu #GFNShare.

Steam Sync pro Chromebooky

Steam Sync ke snadné synchronizaci knihovny z platformy Steam byl nedávno přidán do GeForce NOW pro PC a macOS. Celosvětově se setkal se značným ohlasem a proto nyní míří i mezi uživatele Chromebooků.

Členové služby si mohou synchronizovat Steam knihovnu s GeForce NOW přes volbu Settings > Game Sync. Tato funkce identifikuje v GeForce NOW podporované hry a automaticky je přidá do záložky "My Library" v aplikaci.

Po autorizaci Steamového účtu lze pomocí Game Sync aktualizovat GeForce NOW knihovnu po každém nákupu hry. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak mít katalog her v GeForce NOW neustále aktuální.

Game Ready na GeForce NOW

Game Ready na GeForce NOW znamená, že hráči mohou své oblíbené hry spustit téměř ihned bez zdlouhavé instalace a užívat si hraní v cloudu, které je optimalizováno pro skvělý zážitek. Využívá výhod Game Ready ovladačů pro lepší výkon a nabízí okamžité updaty. Pokud hry podporují RTX, mohou se uživatelé těšit také na skvěle vypadající grafiku s ray tracingovými efekty a DLSS 2.0.

Novinky v GeForce NOW:
Star Renegades (novinka na Steamu — 8. září)
Railway Empire (zdarma na Games Store — 10. - 17. září)

Where the Water Tastes Like Wine (zdarma na Epic Games Store — 10. - 17. září)

Dungeon of the Endless - Crystal Edition
Endless Legend - Emperor Edition
Pro Cycling Manager 2019
Skullgirls
UBOAT
Assassin’s Creed Chronicles: China (Uplay)
Návrat na GeForce NOW:
Endless Space 2

DALŠÍ

CGwillWin