hw
GeForce NOW nabízí limitovaný Hyper Scape balíček

GeForce NOW nabízí limitovaný Hyper Scape balíček
08:00, 13.08.2020

Hyper Scape, futuristické free-to-play battle royale od společnosti Ubisoft, zahajuje první sezónu. GeForce NOW je u toho a svým členům nabídne souboje v ulicích futuristického velkoměsta Neo Arcadia.

Majitelé bezplatného i Founders členství mohou okamžitě naskočit do hry na PC, Macu, SHIELD TV a zařízeních s OS Android. Bez čekání na stažení, hned jak hra vyjde na PC.

Neo Arcadia je virtuální město význačné svou vertikální členitostí, boje probíhají v jeho ulicích, interiérech i na střechách domů. Hráči unikají před Rozkladem, který postupně ničí městské čtvrti a zároveň se musí přizpůsobit náhodným změnám v mechanikách hry. Poslední přeživší získá Korunu pro vítěze.

Noví i stávající členové GeForce NOW mohou po omezenou dobu zakoupit členství na 6 měsíců, které obsahuje Season One Battle Token a exkluzivní obsah do hry. Cena balíčku je 695 Kč (jeho obsah má hodnotu přibližně 1 546 Kč).

Obsah balíčku:
Season One Battle Pass Token
Exclusive Adi Volta Champion Skin (Rare)
Exclusive Volta Drop Pod (Rare)
Citric Dragonfly Weapon Skin (Rare)
Boxer Shuffle Emote (Epic)

Stávající majitelé Founders účtu mohou balíček zkombinovat s již existujícím členstvím, bude tedy zachována cena 139 Kč na celkem 12 měsíců a k tomu přidají 6 měsíců členství z balíčku. Limitovanou nabídku lze získat na GeForce NOW.


DALŠÍ

CGwillWin