hw
GeForce NOW představuje funkci Steam Sync

GeForce NOW představuje funkci Steam Sync
08:08, 01.08.2020
Synchronizace knihovny

GeForce NOW nyní disponuje přehlednějším vyhledáváním her. Členové si mohou synchronizovat Steam knihovnu s GeForce NOW přes volbu Settings > Game Sync. Tato funkce identifikuje v GeForce NOW podporované hry a automaticky je přidá do záložky "My Library" v aplikaci.

Po autorizaci Steamového účtu lze pomocí Game Sync aktualizovat GeForce NOW knihovnu po každém nákupu hry. Jedná se o nejjednodušší způsob, jak mít katalog her v GeForce NOW neustále aktuální.

Rainbow Six Siege dostávají podporu NVIDIA Highlights

Rainbow Six Siege je novým přírůstkem do seznamu her podporujících NVIDIA Highlights. Hráčům díky tomu neunikne žádný důležitý moment, jímž by se chtěli na sociálních sítích pochlubit ostatním. Díky chytrému rozpoznávání obrazu a vzorů využívající cloud jsou všechna dramatická vítězství i rozhodující zásahy, kterých je taktické FPS od Ubisoftu plné, automaticky zaznamenávány.

Optimalizováno pro cloudový gaming

Společnosti ASUS a NVIDIA spojily síly a nabídnou streamování her s nízkou latencí do zařízení připojených k RT-AX86U, routeru optimalizovanému ke hraní v cloudu a doporučovanému pro GeForce NOW. Jeden z jeho LAN portů je vyhrazen přímo k herním účelům (Gaming Port) a zařízení k němu připojené má prioritu. Funkce Open NAT zjednodušuje nastavení přesměrování portů pomocí jednoduchého konfiguračního procesu o třech krocích. Adaptivní QoS může být nastaveno tak, aby prioritizovalo přenos dat z různých aplikací včetně her. Díky tomu se efekt "úzkého hrdla" stává minulostí.

Game Ready na GeForce NOW

V rámci čtvrtečního Game Ready na GeForce NOW se knihovna her rozšiřuje o 11 tituulů, mezi které patří multiplayerový dungeon crawler Blightbound a Hellpoint, sci-fi akční RPG z prostředí opuštěné vesmírné stanice. Dalšími zajímavými přírůstky jsou survival RPG Dead Age 2 a svérázný titul South Park: The Stick of Truth na motivy populárního seriálu.

Game Ready na GeForce NOW znamená, že hráči mohou své oblíbené hry spustit téměř ihned bez zdlouhavé instalace a užívat si hraní v cloudu, které je optimalizováno pro skvělý zážitek. Využívá výhod Game Ready ovladačů pro lepší výkon a nabízí okamžité updaty. Pokud hry podporují RTX, mohou se uživatelé těšit také na skvěle vypadající grafiku s ray tracingovými efekty.

Novinky v GeForce NOW:
Blightbound
Hellpoint
Dead Age 2
Far Cry 3
For The King
Life is Strange - Before the Storm
Magic the Gathering: Arena
South Park: The Stick of Truth
Stationeers
This War of Mine
Warface

DALŠÍ

CGwillWin