Zoznámte sa s projektom Crown Trick

Zoznámte sa s projektom Crown Trick
15:00, 21.07.2020

Ide o už na prvý pohľad zaujímavú ťahovú RPG s roztomilou grafickou stránkou, ktorá spadá do kategórie ručne kreslených scenérií. Vydavateľstvo Team17, sa v spolupráci so štúdiom NExT, rozhodlo ešte pre tento rok uviesť skĺbenie konceptov TBS / RPG a projekt Crown Trick tak rozhodiť do dvoch verzií, PC a Nintendo Switch.

Crown Trick, zasadený do procedurálne generovaného sveta plného bludísk, má po stránke hrateľnosti strmý strategický charakter. Boj ako taký je založený na ťahoch, pri ktorých sú nepriateľské rozhodnutia a všetky akcie odhalené postupne bez nejakého efektu predvídania. K dispozícii vám budú stovky zbraní, zručností a predmetov tak, aby ste mohli skúšať rôzne postupy prekonania prekážok.

• Pútavé strategické hranie: Monštrá a pasce sú v pohybe vždy, len keď sa hýbe samotný hrdina; z toho vychádzajú starostlivo premyslené stratégie ako postupovať

• Bojujte, ako chcete: Vytvorte a rozvíjajte jedinečný bojový štýl s desiatkami aktívnych a pasívnych zručností a schopností, predmetov a pamiatok, ktoré vám pomôžu nájsť rôzne spôsoby, ako preraziť

• Učte sa od nepriateľov: Zhromaždite elitné zručnosti tým, že porazíte tých najsilnejších protivníkov

• Zakaždým rôzne dungeony: Procedurálne generované bludisko zaisťuje hráčom jedinečné zážitky zakaždým, keď vstúpia do ďalšej nočnej mory.


DALŠÍ

CGwillWin