hw
Death Stranding k GeForce RTX zdarma

Death Stranding k GeForce RTX zdarma
04:58, 10.07.2020

Společnost NVIDIA dnes oznámila několik novinek spojených s herním hitem Death Stranding. Hráči, kteří si po omezenou dobu zakoupí vybrané GPU GeForce RTX, případně jimi osazené stolní PC a notebooky, získají tuto hru zdarma. Pro Death Stranding také vyšel nový optimalizovaný Game Ready ovladač, který též přináší podporu pro trojici nových G-SYNC Compatible monitorů a optimální hratelné nastavení (OPS) pro deset her.

Death Stranding k GeForce RTX

Společnosti NVIDIA, 505 Games a KOJIMA PRODUCTIONS dnes oznámily balíček Death Stranding Vydej se na cestu. Díky němu hráči po omezenou dobu získají Steam klíč na PC Digital Download edici Death Stranding s nákupem vybraných GPU GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER a 2060, případně stolních PC nebo notebooků s nimi. Nabídka začíná dnes a potrvá do 29. července 2020. Seznam partnerských prodejců je k dispozici na GeForce.com.

Game Ready na Death Stranding a další výhody

Nejnovější Game Ready ovladače budou optimalizovány pro Death Stranding. Hráči tak budou na hru plně připraveni již v den jejího vydání. Ovladače také přinesou optimalizace pro Horizon: Zero Dawn a ocení je i hráči F1 2020.

Death Stranding je jedním z neúspěšnějších titulů poslední doby a vzbudil řadu pozitivních ohlasů mezi fanoušky i odbornou kritikou. Stojí za ním legendární herní vývojář Hideo Kojima se svým studiem Kojima Productions. DLSS 2.0 přinese majitelům GPU GeForce RTX ve hře značný nárůst výkonu. Mohou se tak při jejím zapnutí těšit na 100+ FPS při rozlišení 1440p nebo hladkých 60+ FPS ve 4K napříč celou touto produktovou řadou. Podpora v dalším celosvětově oblíbeném titulu demonstruje důvěru vývojářů v tuto technologii.

Devět nových G-SYNC Compatible monitorů

Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které monitory během hraní poskytují dostatečně kvalitní zážitek z VRR (variable refresh rate).

Optimální nastavení her na jedno kliknutí

GeForce Experience OPS (one-click optimal settings) umožňuje okamžitě nakonfigurovat grafické nastavení hry tak, aby bylo optimalizované pro hardware, na kterém poběží. Podporováno je přes 700 titulů a od vydání předchozích ovladačů bylo přidáno 10 dalších:

Darksburg
Disintegration
Fishing Planet
House Flipper
Justice RTX
Outer Wilds
Persona 4 Golden
Pistol Whip
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
Trackmania

DALŠÍ

CGwillWin