hw
HyperX predstavuje Alloy Elite 2

HyperX predstavuje Alloy Elite 2
16:27, 07.07.2020

Spoločnosť HyperX si na sile svojich najpredávanejších výrobkov dáva záležať aj v zmysle ich následného vývoja, a ak sme svojho času hernú klávesnicu Alloy Elite definovali ako ich prémiový strop, jej druhá generácia sa ukazuje ako rovnako kvalitná. Ešte než vám ponúkneme našu vlastnú recenziu, môžeme si, aj po boku aktuálne vydanej tlačovej správy, prejsť tie najzásadnejšie piliere tohto herného náradia.

Alloy Elite 2 používa vysoko odolné red spínača dekorované unikátnym HyperX fontom tak, aby RGB efekt o to viac vystúpil zo samotného tela klávesnice. To je mimochodom kompletne kovové a jednotlivé spínače majú záruku na minimálne osemdesiat miliónov úderov. Cena? 4 499 Kč a teraz už nechám prehovoriť čaro PR materiálu a našej vlastne fotografie z prebiehajúceho testu (titulná fotka).

Klik pro zvětšení (HyperX predstavuje Alloy Elite 2 )

Mechanická herní klávesnice se spínači HyperX a kláves HyperX Pudding Keycaps

Společnost HyperX, herní divize Kingston Technology Company, Inc., dnes oznámila rozšíření rodiny klávesnic Alloy vydáním mechanické herní klávesnice HyperX Alloy EliteTM 2. Nová herní klávesnice Alloy Elite 2 je založená na původním designu Alloy Elite a disponuje lineárními červenými spínači HyperX vyvinutých pro maximální výkon, životnost a 80 milionů stisknutí každí klávesy. Klávesnice má navíc speciální tlačítka na přepnutí režimů klávesnice, multimediální tlačítka a váleček pro snadné ovládání hlasitosti. Celá klávesnice je osazena originálními klávesami HyperX pudding keycaps s dvouvrstvou povrchovou úpravou a fontem HyperX, aby došlo k maximálnímu zvýraznění LED podsvícení a RGB efektům.

HyperX Alloy Elite 2 má po vzoru svého předchůdce i světelnou lištu s LED podsvícením a plnou škálou RGB na každé části. RGB podsvícení je i pod každou samostatnou klávesou a je plně nastavitelné 1. Alloy Elite 2 je postavená na bytelném ocelovém rámu, který zajistí maximální odolnost i ve vypjatých herních situacích. Tlačítka pro přepnutí režimů pak nabízí možnost změnit úroveň podsvícení, profil podsvícení a přepnutí do herního režimu. Klávesnice má navíc průchozí USB 2.0 pro připojení dalšího zařízení, 100 % anti-ghosting a plný N-key rollover.

„Jsme nadšení, že můžeme uvést na trh naši novu vlajkovou loď mezi herními mechanickými klávesnicemi, Alloy Elite 2 s tlačítky HyperX pudding keycaps,” řekla Bianca Walter, obchodní manažerka HyperX EMEA. „Alloy Elite 2 určitě potěší všechny hráče, kteří chtějí plně upravitelnou herní klávesnici. Naše novinka jim nabídne veškeré pohodlí a špičkový výkon díky našim vlastním lineárním spínačům HyperX s výdrží 80 milionů kliknutí na každém spínači. ”

Klávesnice Alloy Elite 2 je jedna z plnohodnotných herních RGB mechanických klávesnic HyperX navržených pro maximální odolnost díky ocelovému rámu. Hráči si můžou kompletně upravit podsvícení díky intuitivnímu programu NGENUITY a pustit uzdu své tvořivosti. Klávesnice má vestavěný paměťový čip na tři různé profily, mezi kterými můžou hráči snadno přepínat pomocí tlačítek na změny režimů. Do klávesnice si tak mohou uložit nejen profily s podsvícením, ale i nastavení herních režimů nebo funkcí makro. Klávesnice Alloy Elite 2 je kompatibilní s PC, PS4TM a Xbox OneTM.

Mechanická herní klávesnice HyperX Alloy Elite 2 je dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 4 499 Kč na HyperX Online Shopu a u partnerských kamenných a online prodejců.


DALŠÍ

CGwillWin