Sledujte nový trailer na Twin Mirror

Sledujte nový trailer na Twin Mirror
14:15, 22.06.2020

Francúzsky Dontnod Entertainment má kapitolu menom Life Is Strange takpovediac za sebou a je tak čas, sa naplno venovať ich dvom projektoch pripravovaným na rok 2020. Ten, pre túto novinku podstatnejší, je samozrejme Twin Mirror, teda príbehom poháňaná 3D adventúrka chystaná pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pri príležitosti aktuálne vydaného teaseru (nájdete ho nižšie), máme pre vás aj sprievodnú tlačovú správu od Cenega Czech, do ktorej už ja nemám dôvod nejako vecne zasahovať. Preto skloňte zrak nižšie a zistite o čom vlastne Twin Mirror bude.

Sam, 33letý muž vzpamatovávající se z nedávného rozchodu, se navrací do svého rodného města Basswood v Západní Virginii, aby se účastnil pohřbu svého nejlepšího přítele. Sam, který se z pochopitelných důvodů cítí deprimovaný a zahořklý, jako by byl tělem i duší úplně jinde... Když se Sam probouzí následujícího rána v hotelovém pokoji se zakrváceným tričkem a neschopen si vybavit události předešlé noci, nezbývá mu nic jiného než se pustit do pátrání za nalezením pravdy o tom, co se skutečně stalo.

Klik pro zvětšení (Sledujte nový trailer na Twin Mirror)

Sam, který je tak přinucen čelit své minulosti, se náhle ocitá před těžkým rozhodnutím – jít za svým srdcem a oživit vztahy se svými milovanými, nebo využít své unikátní intelektuální schopnosti a odhalit tak temná tajemství města Basswood? Jak ale může vědět, komu věřit – když nemůže věřit ani sám sobě?

Klik pro zvětšení (Sledujte nový trailer na Twin Mirror)

Sam při svém vyšetřování brzy narazí na pavučinu intrik proplétající se městem Basswood, do kterých jsou zapojeni mnozí obyvatelé města. Schopnost dedukčního uvažování a paměťové vizualizace, díky kterým se Sam stal tak vynikajícím investigativním novinářem, mu pomohou na jeho cestě za rozluštěním celé záhady a odhalení pravdy, která je pohřbena hluboko v jeho unikátní mysli.


DALŠÍ

CGwillWin