hw
Univerzální herní ovladač pro Android Razer Kishi jde do prodeje

Univerzální herní ovladač pro Android Razer Kishi jde do prodeje
05:25, 11.06.2020

Razer oznamuje, že tímto okamžikem je zahájen prodej univerzálního herního ovladače pro Android™ Razer Kishi. Jde o nový mobilní doplněk, který letos v lednu získal dvě ocenění Best of CES. Vydání verze pro iPhone se chystá letos v létě.

Klik pro zvětšení (Univerzální herní ovladač pro Android Razer Kishi jde do prodeje)Klik pro zvětšení (Univerzální herní ovladač pro Android Razer Kishi jde do prodeje)

Razer Kishi přináší hráčům na mobilních zařízeních pokročilé herní funkce, zvýšenou přesnost a rozšířené ovládání díky stlačitelným analogovým páčkám, celé řadě základních i multifunkčních tlačítek a osmisměrnému D-padu. Kromě toho má také dvě analogové spouště a dvě ramenní tlačítka pro tříáčkový zážitek konzolové úrovně, ať už jste kdekoli.

Klik pro zvětšení (Univerzální herní ovladač pro Android Razer Kishi jde do prodeje)

Pružný design ovladače Razer Kishi podporuje širokou škálu chytrých telefonů se systémem Android™ a přímé propojení pomocí USB-C prakticky eliminuje zpoždění vstupů, a proto si hráči mohou užívat hru s ultra nízkou latencí. Funkce průběžného nabíjení telefonu při používání umožňuje delší hraní her pro Android™ i streamování her z cloudu. Více informací naleznete na této stránce.


DALŠÍ

CGwillWin