World of Tanks odštartoval druhú sezónu a pozýva vás do Berlína

World of Tanks odštartoval druhú sezónu a pozýva vás do Berlína
10:37, 10.06.2020

Wargaming si presne na zajtra, teda 11. 6. 2020, nachystal vypustenie očakávanej aktualizácie pre ich celosvetovo populárny projekt World of Tanks, s čím sa pochopiteľne spája aj avizovaná mapa Berlína. Tá bude rozdelená do štyroch špecifických oblastí a to, vrátane známych historických budov a monumentov. Update 1.9.1 toho ale samozrejme prináša o dosť viacej, čo si môžete overiť aj prostredníctvom priloženej tlačovej správy.

Ve World of Tanks startuje nový Battle Pass a 2. sezóna
Update 1.9.1 představuje unikátní a realistickou mapu Berlína

Jak se pomalu blíží léto, tvůrci World of Tanks s potěšením oznamují, že pracují na dalších přídavcích a již 11. června bude odstartována očekávaná aktualizace. Zbrusu nový přídavek přidá realistickou mapu Berlína, která se může pochlubit čtyřmi hlavními bitevními oblastmi, jemně detailním prostředím a okamžitě rozpoznatelnými historickými budovami.

Aktualizace také umožní tankistům využívat několik nových možností vizuálního vylepšení a přizpůsobení, od progresivních obtisků, které se stávají blikavějšími, když hráč dokončí speciální cíle na konkrétních tancích, až po nastavitelné styly, které se použijí samostatně. Navíc, tuna skvělých nálepek, které byly dříve pouze pro vozidla určitých národů a úrovní, je nyní k dispozici všem.

Vydání Update 1.9.1 se navíc kryje se spuštěním 2. sezóny Battle Pass. Hvězdami show budou dva tanky nejvyšší úrovně, americký M48A5 a československý TVP T 50/51. Rewards will also include days of Premium Account, Credits, blueprint fragments, and two new types of Bounty Equipment.

"Battle Pass 1. sezóna končí již zítra svůj tříměsíční běh a komunita opravdu ocenila nasbírané zkušenosti a odměny," říká Max Chuvalov, ředitel publishing World of Tanks. "Začali jsme ihned se startem 1. sezóny sbírat zpětnou vazbu, takže jsme schopni plynule přecházet nové sezóny. Jsme si jisti, že až se nová sezóna za dva dny rozjede, hráči budou opravdu spokojeni,” dodává Max Chuvalov.

Pro více informaci klikněte zde.


DALŠÍ

CGwillWin