PlayWay ohlásil ďalší simulátor a začína to pekne smrdieť

PlayWay ohlásil ďalší simulátor a začína to pekne smrdieť
12:27, 08.06.2020

Poľská spoločnosť PlayWay S.A. má vo svojom portfóliu síce viacero reálne dokončených simulácií, avšak posledné dva roky zastrešujú priam obrovské množstvo titulov, u ktorých svieti neistý nápis "Coming Soon". Spočítal som to len tak námatkovo a momentálne majú takýchto hier okolo 20, a našli by ste tam dobre známe šialenosti ako I Am Jesus Christ či Magnet Fishing Simulator.

Do toho nám počas víkendu rozposlali ďalšie oznámenie a tentokrát ide o Ninja Simulator z dielne ich interného štúdia RockGame S.A. (to samotné pripravuje vraj rovnako projekt Cowboy Life Simulator). Dáme teraz bokom simulátor tichého zabijaka v čiernom overale a poďme sa skôr zamyslieť nad hore naznačeným faktom. Ako dlho ešte bude PlayWay účelovo vydávať PR správy k hrám, ktoré reálne nikdy neuzrú svetlo sveta, avšak pre nich je to free reklama na projekty ktoré už vydali, alebo ktoré majú tesne pred dokončením?!

Tak či onak, nižšie si môžete pozrieť trailer na Ninja Simulator a spraviť si vlastný úsudok o tom, či práve táto hra je naozaj reálne v produkcii, alebo ide zase len o vopred plánované zavádzanie s vôbec nie zlou materiálovou prezentáciou.


DALŠÍ

CGwillWin