hw
Výroba Xbox Series X započala

Výroba Xbox Series X započala
15:28, 18.05.2020

Cez počiatočné obavy okolo jesenného/podzimného štartu novej generácie Xboxu, sa v súčasnosti všetko javí ako ideálne. Mnohé Čínske továrne po odznení hrozby okolo Covid-19 opäť takpovediac štartujú stroje, a proces výroby Xbox Series X tak začína prvými komponentmi.

Túto informáciu priniesla, možno trocha prekvapivo, riaditeľka pre francúzsku Xbox divíziu Ina Gelbert a v rozhovore pre domáce médiá dodala nasledovné. Narozdiel od minulej generácie značky Xbox, sa štart Series X dotkne väčšiny európskych krajín, kam pochopiteľne spadá aj spomínané Francúzsko. Ak si dobre pamätáte, tak Xbox One v tomto smere dosť zaostával a kto si chcel zakúpiť tento hardvér, musel vycestovať za hranice Slovenska aj Česka.

Podľa spomínanej "šéfky" Xboxu pre Francúzsko, sa ale všetko môže pokojne rapídne zmeniť akonáhle dôjde k zhoršeniu situácie okolo celosvetovej pandémie. V súčasnosti je ale prognóza výborná a samotné AMD už spustilo výrobu čipov v takom množstve, aby bol zabezpečený dostatok ich produktov pre štart novej generácie herných konzol.


DALŠÍ

CGwillWin