Známa politička používa videohru ako formu cestovania

Známa politička používa videohru ako formu cestovania
10:00, 12.05.2020

Jej meno je Alexandria Ocasio-Cortez a už vo veku tridsiatich rokov, dokázala zo stoličky vypratať nejednu politickú fosíliu, sediacu v Americkou kongrese štátu New York. AOC (jej prezývka) sa vďaka zaujímavému dokumentu televízie Netflix stala známou aj v Európe a okrem toho, že ide o nesmierne sympatickú mladú dámu, sa ona sama zároveň rada profiluje ako moderná osoba s vyzretým názorom na všetko.

V tejto súvislosti je pre mňa osobne, ako pre hráča aktuálneho hitu Anima Crossing: New Horizons (behom 11 dní sa jej predalo po celom svete 11 miliónov kópií!) úžasné vedieť, že AOC je jedna z mediálne známych osôb, ktoré môžu potencionálne navštíviť môj vlastný strov. Jednak mňa to núti uvažovať nad úžasnou psychologickou pointou tejto virtuálnej cesty ako sa socializovať, obzvlášť v týchto ťažkých časoch, ale zároveň mám nutkanie súčasné rozloženie infraštruktúry svojho ostrova zmeniť. Minimálne si poupratovať ten bordel a zakopať mŕtvoly.

AOC však nie je ani náhodou jediná slávna osobnosť, ktorá sa v tomto období rozhodla zameniť striktné obmedzenia v súvislosti s vírusom Covid-19 s cestovaním prostredníctvom Anima Crossing: New Horizons. Nedávno sme vás informovali o fakte, že aj známy herec Elijah Wood si kráti čas zberom pomarančov zo stromov a ak si pozrieme už vyššie uvedený odkaz na oficiálny Twitter účet AOC, okamžite vám do očí padnú nové a nové osobnosti známe z politiky či televízie, ktoré tejto komplexnej simulácii prepadli.


DALŠÍ

CGwillWin