Flight Simulator nepřestává udivovat

Flight Simulator nepřestává udivovat
13:54, 28.03.2020

Nemohu se ubránit pocitu, ale kdykoliv slyším jakoukoliv novinku ohledně chystaného leteckého simulátoru Flight Simulator, tak mi spadne brada. Je to simulátor, jak z úplně jiného světa. Tedy alespoň "na papíře" to tak vypadá.



Dnes nám prozradil pár dalších novinek sám výkonný ředitel studia Asobo pan Sebastian Wloch. Rozpovídal se o letovém provozu ve hře. Kde se budete potkávat v jednom velkém sdíleném světě se skutečnými piloty. Tedy vývojáři se snaží o to, aby jej dle reálného času simulovali. Na obloze bude tedy poměrně rušno, protože krom těch skutečných letounů se zde budou pohybovat i ti virtuální letci. Pěkná myšlenka je fakt, že když se někdo odpojí v "nedokončeném" letu, tak se kniplu ujme umělá inteligence a dolítne za hráče sama do cíle.

Co mě přijde snad možná ještě více fascinující je simulace počasí. Takže jestli zrovna letíte nad Paříží a zastihne vás zde hurikán, tak je to protože nad Paříži se zrovna doopravdy v reálném čase pohybuje zdatný orkán. Rád bych si už konečně tohle dílo chtěl zahrát a užit si všechny ty funkce, které nám vývojáři servírují.

DALŠÍ

CGwillWin