The Persistence opúšťa VR a prechádza tak na nové platformy

The Persistence opúšťa VR a prechádza tak na nové platformy
12:41, 12.03.2020

Sú to necelé dva roky, kedy nám v segmente virtuálnej reality zasvietila nádejná hviezdička z žánru survival hororov menom The Persistence. Indie spoločnosť Firesprite Games ju toho času prinieslo s časovou exkluzivitou pre perifériu PlayStation VR a ak ste mali možnosť čítať našu vtedajšiurecenziu, určite ste zaznamenali jej jedinečnú atmosféru a zábavnú hrateľnost.

Vesmírna rogue like akcia zasadená do prostredia infikovaného plavidla v roku 2521, kde je úlohou hráča postupne preskúmať neustále sa meniace podlažia lode, sa ale toto leto vracia a to už bez VR ikonky, a navyše na všetky herné platformy (menovite PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch).

„Máme radost a moc se těšíme, až tuto hru a svět, který jsme vytvořili, představíme hráčům na nových platformách,“ řekl Graeme Ankers, ředitel a spoluzakladatel Firesprite Games. „The Persistence je hororový zážitek, ve kterém jde o přežití a který je navržen tak, aby hráče od začátku až do konce udržoval v napětí. Díky procedurálně generovanému prostředí kolem nich nejsou žádné dva průchody hrou stejné, takže nebezpečí nikdy nečíhá na stejném místě.“


DALŠÍ

CGwillWin