Horizon: Zero Dawn potvrzen na PC

Horizon: Zero Dawn potvrzen na PC
21:23, 10.03.2020

Už je to nějaký ten rok, co majitelům PlayStation 4 vyšla exkluzivita Horizon: Zero Dawn. V redakci jsem měl tu čest a ujmout se tehdy recenze této parádní hry. I po těch měsících mně v hlavě stále zní úchvatný soundtrack, ale především precizně propracovaný svět v nelehké budoucnosti, kdy lidé už nejsou hlavními primáty na světě, ale jsou odsunutí spíše do ústranní.... však ti, co hráli už ten příběh bezesporu znají.



Kdo jej však nejspíše nezná, jsou majitelé PC. V posledních týdnech po internetu kolují různé spoilery naznačující příchod Horizon: Zero Dawn i na tuto platformu. A dnes se pro PlayStation Blog rozpovídal sám ředitel PlayStation Worldwide Studios Hermena Hulsta. Obdržel přímou otázku, zda se plánuje port na PC. Jeho odpověď byla jednoznačná: "Ano". Též dodal, že termín vydání by měl nastat v létě letošního roku, avšak více informací nám zveřejní samotní vývojáři ze studia Guerrilla Games.

Pochopitelně se na internetu rozšířilo spousta spekulací, proč tomu tak učinili. Jenda z těchto spekulací zní vcelku zajímavě, kdy SONY chce hráče přesvědčit ke koupi PlayStation 5 kvůli pokračování této open-world záležitosti. No, ať je to jak je to, myslím, že PCčkáři mají na léto o zábavu postaráno.


DALŠÍ

CGwillWin