hw
Logitech predstavil vlastnú kameru pre stream komunitu

Logitech predstavil vlastnú kameru pre stream komunitu
06:32, 13.02.2020

Spoločnosť Logitech si v týchto dňoch zobrala za cieľ zaútočiť na stále početnejšiu komunitu nadšencov do streamu a tvorcov video obsahu s rôznym zameraním, čo vrcholí predstavením ich novej kamery. Logitech StreamCam je dizajnom (môžete ju jednoducho otočiť aj pre vertikálny záznam ideálny do telefónov) zaujímavo riešený nástroj na zachytávanie záznamu vo Full HD 1080p pri rýchlosti 60 snímkov za sekundu, ktorý však dostane plnohodnotný význam až po prepojení s programom Logitech Capture. Práve ten je otvorenou náručou nesmiernych možností, od Live úprav vašej tvorby až po jej následné šírenie všetkými kanálmi. Viac informácií nájdete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (Logitech predstavil vlastnú kameru pre stream komunitu)

Logitech StreamCam® a Logitech Capture inšpirujú ľudí na zdieľanie zážitkov

Spoločnosť Logitech predstavila novú webovú kameru Logitech® StreamCam určenú špeciálne pre streamerov a tvorcov video obsahu. StreamCam ponúka video s rozlíšením 1080p pri rýchlosti 60 fps, rozhranie USB-C a flexibilnú inštaláciu. Prednosti StreamCam vyniknú najmä pri použití s programom Logitech Capture. Capture umožňuje využívať funkcie StreamCam, ktoré automatizujú expozíciu, orámovanie a stabilizáciu obrazu, takže sa používatelia môžu naplno sústrediť na vytváranie čo najlepšieho obsahu.

Tweetnujte: Chcete zdieľať to, čo vás baví a zabávať? @Logitech práve ohlásil novú webovú kameru StreamCam a aktualizáciu programu Logitech Capture vrátane novej podpory pre MacOS!

„Kamera StreamCam vychádza v ústrety potrebám dnešných tvorcov obsahu a uľahčuje ľuďom zdieľanie ich záujmov a zážitkov s celým svetom,“ povedala Delphine Donne-Crock, generálna riaditeľka spoločnosti Logitech pre oblasť kreativity a produktivity. „Video sa stalo hlavným spôsobom seba prezentácie, a preto aj my vyvíjame produkty, ktoré ľuďom pomáhajú vytvárať atraktívny obsah.“

Kamera StreamCam používaná s programom Logitech Capture je ideálnou na streamovanie na YouTube, Facebook, Twitch, Instagram a ďalšie siete. Táto výkonná kombinácia ponúka množstvo zaujímavých funkcií ako napríklad:

Klik pro zvětšení (Logitech predstavil vlastnú kameru pre stream komunitu)

  • Rozpoznanie tváre a automatické zaostrovanie a expozíciu, aby ste stále vyzerali čo najlepšie.
  • Inteligentné orámovanie s podporou AI, aby ste zostali vždy v obraze.
  • Stabilizácia obrazu, aby vaše zábery neboli roztrasené.
  • Zvislé Full HD video, ideálne na príspevky na Instagrame a Facebooku pre mobilný telefón.
  • Nastavenie stereo/dual-mono zvuku pre nahrávanie podľa vašich preferencií.
  • StreamCam je podporovaná aj v aplikáciách XSplit a Open Broadcaster Software (OBS).
  • Cena a dostupnosť

    Kamera Logitech StreamCam v bielom alebo tmavošedom prevedení bude k dispozícii v Českej republike a na Slovensku od apríla tohto roku za odporúčanú maloobchodnú cenu 159 €.

    Aktualizácia programu Logitech Capture

    Spolu s uvedením StreamCam na trh bude vydaná aktualizovaná verzia programu Logitech Capture pre súčasných zákazníkov s pridanou podporou beta verzie pre MacOS. Nová verzia ponúkne tmavý režim, vylepšené scénické efekty, živé prekrytie obrazu textom a ďalšie zaujímavé funkcie. Program Logitech Capture je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na Logitech.com cez tento odkaz.

    Najlepšie produkty pre vaše streamovacie štúdio

    Logitech a jeho rodina značiek ponúkajú rozmanité riešenia, ktoré spĺňajú požiadavky začínajúcich aj skúsených tvorcov. StreamCam patrí do skupiny produktov na vytváranie obsahu, kam patrí aj nedávno predstavený USB mikrofón Yeti X od Blue Microphones.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin