Division 2 chystá velké odhalení a my už tušíme

Division 2 chystá velké odhalení a my už tušíme
08:27, 11.02.2020

Dnes ve 20:00 našeho času je naplánovaný stream, který má obsahovat velká oznámení ohledně dalšího obsahu do The Division 2. Vydání posledního DLC z prvního roku života hry je naspadnutí a podle některých zpráv jej už někteří hráli (dnes padne embargo). Ale co se chystá na druhý rok? Inu pokud to chcete vědět oficiálně nalaďte si stream na jednom z níže uvedených odkazů a nečtěte dále.

Ubisoft a Massive neuhlídali vše a leaky zdá se prokecli o čem bude další rok. Ten vypadá, že se bude prodávat samostatně, což bude opravdu zajímavé, protože na startu druhého dílu bylo řečeno, že všechen obsah bude zdarma. Což možná jenom znamenalo pro první rok a druhý bude chtít nový Year 2 Pass. Rozšíření by se mělo jmenovat Warlords of New York a vyjít 3. března.

Klik pro zvětšení (Division 2 chystá velké odhalení a my už tušíme)

Točit se bude podle známé postavy z lore série Aarona Keenera. Jednoho z prvních agentů, který však zradil a nyní ovládá New York. Zdá se tak, že se vrátíme do města a bude to nová open-world lokace pro hru, což by byla obrovská věc mít v jedné hře Washington i New York zároveň. Dále jsou zde zmínky o novém systému progrese, navýšení level capu na 40, nové exotic věci a další. To prozatím stačí, jedná se leaky a více se dozvíme dnes večer.

First Year 2 DLC Leaked / Warlords of New York from r/thedivision


DALŠÍ

CGwillWin