hw
Geforce NOW prichádza v plnej verzii a ponúka dve možnosti členstva

Geforce NOW prichádza v plnej verzii a ponúka dve možnosti členstva
17:30, 04.02.2020

Cloud-gamingová služba Geforce NOW od spoločnosti Nvidia opúšťa svoju dlhočiznú Betu a dnešným dňom sa stáva dostupná pre všetkých v svojej plnej verzii. Tie najnovšie a najnáročnejšie tituly si tak budeme môcť zahrať napríklad aj na Macbookoch, slabších notebookoch, či mobiloch alebo televízoroch. Potrebné bude dobré pripojenie k internetu a možno aj nejaký ten peniaz.

V Geforce NOW máte teraz na výber z dvoch plánov. Prvý je free membership, kde si zahráte hry tak ako doteraz, avšak vaša session bude obmedzená len na jednu hodinu a možno si chvíľku počkáte v rade pri preťažených serveroch. Takzvaný Founders membership vás obmedzí až po šiestich hodinách, v rade čakať nebudete a streamovať sa k vám budú aj hry so zapnutou technológiou RTX. Za tento luxus ale zaplatíte 139Kč alebo 5,49€ mesačne. Ak si zvolíte tento druhý plán, prvých 90 dní máte teraz zdarma. Nvidia ale avizovala, že táto ponuka je "akciová" a ceny sa zrejme budú hýbať.

Klik pro zvětšení (Geforce NOW prichádza v plnej verzii a ponúka dve možnosti členstva)

Čo sa týka vášho pripojenia, na plynulý chod hry (1080p, 60fps) sa odporúča disponovať internetom o rýchlosti aspoň 50Mbps, no v zníženej kvalite by ste to mali zvládnuť dokonca aj s 15Mbps. Ak nebude pripojený prostredníctvom ethernetu ale Wifi, na správny chod sa odporúča 5Ghz sieť.

Klik pro zvětšení (Geforce NOW prichádza v plnej verzii a ponúka dve možnosti členstva)

Portfólio podporovaných hier Geforce NOW je vcelku široké a bude rásť. Streamovať z cloudu si tak už môžete mnoho Áčkových titulov, ale aj staršie klasiky. Hry je samozrejme potrebné vlastniť na jednej z platforiem ako napríklad Steam, Epic Store alebo Uplay, do ktorých sa v Geforce Now prihlásite a následne jednoducho zapnete stream vybranej hry.

DALŠÍ

CGwillWin