hw
recenze
Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia

Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia
Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia
12:00, 17.01.2020

Snáď ani nejestvuje hardvér, ktorý by výrobcovia už nevyskúšali nejakým spôsobom vysvietiť, alebo aspoň oblemovať RGB prvkami. Svetlá, meniace svoje farby a intenzitu na 1000 rôznych spôsobov jednoducho ku gamingu dvadsiateho-prvého storočia patria. Výnimkou sa tak nestali ani podložky pod myš, ktoré sú nepochybne dôležitou súčasťou výbavy každého PC hráča. Dnes sa pozrieme na mimoriadne širokú RGB podsvietenú podložku od spoločnosti Genesis s názvom Boron 500.

Klik pro zvětšení (Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia)

V balení Boronu 500 nemôžeme očakávať nič mimoriadne. Nachádza sa tam podložka a 180 centimetrov dlhý micro-USB kábel, ktorým ju prepojíte s počítačom a dodáte jej tak šťavu na RGB svetielka. V ľavom hornom rohu podložky sa nachádza jednoduchý port a tlačidlo, ktorým si farby a módy RGB lemu prispôsobíme. Čo sa týka spracovania, podložka je z jemnej tkaniny, prijemnej na dotyk na strane jednej a na strane druhej sa nachádza guma, ktorá bráni jej šmýkaniu po stole. Oba tieto povrchy plnia svoju úlohu výborne a mierne drsný, prešívaný okraj dodáva celému produktu prémiový look. Za jediný zanedbateľný mínus dizajnu považujem grafické spracovanie motívu, ktoré mi trochu pripomína moje začiatky z photoshopom a jednoducho mi akosi nesadlo.

Klik pro zvětšení (Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia)

Keď v úvode hovorím o mimoriadnej šírke, nie je to len marketingová fráza ale reálnych 80 centimetrov spomínaného látkového povrchu, na ktorý sa zmestí ako vaša myš, tak aj klávesnica a to bez akýchkoľvek problémov. Osobne mi chýba pár centimetrov výšky, nakoľko som na túto podložku prešiel z mierne vyššej Steelseries Qck+, no verím že je to o zvyku a 30 centimetrov, ktoré Boron 500 ponúka nebude pre mnohých žiaden problém.

Boron 500 je podložka pod myš pre esteticky náročnejších z vás, ktorí si radi podložia ako myš tak aj klávesnicu a priplatia si v tomto prípade pár korún za ambientné podsvietenie. Za cenu približne 500 korún je však v tejto triede určite veľmi konkurencieschopným produktom.

Za poskytnutí produktu na recenzi děkujeme společnosti Genesis

Klik pro zvětšení (Genesis Boron 500 XXL RGB - recenzia)


CGwillWin