hw
DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji

DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji
12:28, 15.01.2020

Spoločnosť Razer, ktorej portfólio herného príslušenstva už dávno zhltlo aj samotné PC stroje lomeno komponenty, si aktuálne nemôže sťažovať na nedostatok dopytu, ostatne ich "chápadlá" dosahu už končekmi lapajú aj po našich dvoch rozdelených republikách. V tejto súvislosti mi príde príhodné dnes spomenúť nedávne spustenie predaja ich dvoch myší a to konkrétne evolúcie DeathAdder (vôbec najpredávanejšia myš firmy Razer) a Basilisk, ako zástupcu širokej škály prispôsobení. Viac sa dozviete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji)

Ikonický ergonomický design vytvarovaný k dokonalosti

DeathAdder byl navržen pro velké nebo středně velké dlaně a jeho jedinečný ergonomický tvar je perfektní pro úchop celou dlaní a velmi vhodný i pro úchop prsty a koncem dlaně (tzv. claw grip). Optimalizovaný design nevyužívá jen konvenční ergonomii pro kancelářské využití, ale nabízí ještě větší pohodlí pro snížení zátěže při hraní, a eliminuje tak zbytečné potahování prsty.

Klik pro zvětšení (DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji)

Vylepšení myši DeathAdder V2 se netýkají pouze tvaru. Je také potažena novým potuodolným materiálem a na bocích má pogumované úchopy pro lepší ovladatelnost. Její kolečko je dokonale vyladěné pro rolování po zářezech s nižším odporem. To všechno se skrývá v jejím elegantním a lehkém, 82g designu a přináší ten nejlepší zážitek ze hry.

Hraní rychlostí světla

Uvnitř myši DeathAdder V2 se nachází optický senzor Razer Focus+, který se může pyšnit těmi nejlepšími vlastnostmi na trhu, a navíc je vylepšený o nové inteligentní funkce, jako je chytré sledování, asymetrické vypínání při oddálení a synchronizace signálů. Optický senzor Focus+ díky nim dělá z myši DeathAdder V2 neuvěřitelně přesné herní zařízení, což je nezbytné ve chvílích, kdy může na pixel přesné míření znamenat rozdíl mezi výhrou a prohrou.

V myši DeathAdder V2 najdete také optické spínače od Razeru. Ty používají k detekci kliknutí infračervené paprsky, díky kterým dokonale eliminují risk nechtěného dvojitého kliknutí. S rychlejší a spolehlivější reakcí na kliknutí je DeathAdder V2 skutečným pomocníkem každého hráče. Tyto optické spínače jsou extrémně rychlé a odolné a jejich životnost dosahuje až 70 milionů kliknutí.

Klik pro zvětšení (DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji)

Dále se myš DeathAdder V2 může pochlubit kabelem Razer™ Speedflex. Nový kabel Razer™ Speedflex snižuje tření a zadrhávání kabelu v úzkých místech. Hráčům tak umožní dělat s myší široké pohyby bez tahání za kabel.

Zbraň pro lepší výkon

Na myši DeathAdder V2 najdete osm programovatelných tlačítek, která jsou plně nastavitelná přes aplikaci Razer Synapse 3 a s režimem Razer HyperShift vám poskytují rychlý přístup k makrům a sekundárním funkcím. HyperShift je také dostupný prostřednictvím aplikace Razer Synapse 3 a umožňuje hráčům přiřadit každému tlačítku sekundární funkci, která se aktivuje stiskem vybrané klávesy či tlačítka. Už žádné šmátrání po klávese, na kterou nedosáhnete.

DeathAdder V2 má nyní také pokročilou vnitřní paměť, do které je možné uložit až pět profilů, a hráči tak mají přístup ke svým osobním nastavením kdykoli a kdekoli. Díky RGB osvětlení Razer Chroma™ si mohou hráči nastavit své oblíbené barevné schéma a synchronizovat DeathAdder V2 se svými ostatními zařízeními, které Razer Chroma™ podporují.

69,99 $ / 79,99 € (doporučená maloobchodní cena)

HRAJ PO SVÉM S RAZER BASILISK V2

Dnes byl také představen nový Razer Basilisk V2, který obdržel mnoho stejných vylepšení jako DeathAdder V2, ale zároveň si ponechal všechny nastavitelné funkce, typické pro řadu Basilisk. Je vybaven stejně pokročilými technologiemi jako DeathAdder V2. Má 11 nastavitelných tlačítek, včetně oblíbené multifunkční páčky, a kolečko s nastavitelným odporem. To vše z něj dělá výtečnou volbu pro všechny hráče, kteří si chtějí svou myš upravit podle svého.

Klik pro zvětšení (DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji)

Kompletní přizpůsobitelnost pro kompletní nadvládu

Basilisk V2 je nyní vybaven 11 nastavitelnými tlačítky, se kterými mají hráči volnější ruku při přiřazování jednoduchých zkratek, předmětů, kouzel i jakýchkoli dalších funkcí, které ve své hře potřebují. S technologií Hypershift mohou hráči prakticky zdvojnásobit počet použitelných tlačítek.

Hráčům, kteří vyžadují plnou kontrolu nad každým aspektem své myši, nabízí Basilisk V2 kolečko s upravitelným odporem, které si hráči mohou nastavit přesně podle svých preferencí: od vysokého odporu pro pořádnou zpětnou vazbu až po lehké otáčení prakticky bez odporu. Basilisk V2 je tedy zbraní, kterou si skutečně vyberete sami.

Klik pro zvětšení (DeathAdder V2 a Basilisk V2 sú v predaji)

A aby pohyb neomezoval přesnost a reakce, dostal Basilisk V2 do výbavy také nožičky ze 100% PTFE pro plynulý posun a kabel Razer™ Speedflex pro rychlé a přesné pohyby bez tahání za kabel.

79,99 $ / 89,99 € (doporučená maloobchodní cena)

DALŠÍ

CGwillWin