Star Wars: Destiny končí produkci

Star Wars: Destiny končí produkci
23:20, 14.01.2020

Od roku 2016 si našla místo na stole mnoha hráčů, sice spíš ve světě než u nás, ale zarytých fanoušků se taky pár objevilo. U nás jsme recenzovali dva základní balíčky, ale za svého života se hra dočkala tolika rozšíření, že byste na to potřebovali dvě průměrné výplaty. Inovativní systém a kombinace kostek a karet, dynamické tam-zpátky tam-zpátky každé kolo, až dokud nezůstal poslední Mohykán, tím se Star Wars Destiny vyznačovalo.

Po prvních hrách jsem to prostě necítil. Po několika měsících jsem hrál první verzi hry, jak ji známe dnes, a bylo to o něčem jiném. Elegantní, interaktivní, dynamická a zábavná hra. Věděl jsem, že mě ta hra strhla. - Vedoucí developer Jeremy Zwirn


Poslední balíček s názvem Covert Missions už pomalu končí produkci a pohrne se do obchodů, čímž se celý cyklus vývoje hry uzavře, byť ne nadobro. Echoes of Destiny, o které zatím nevíme mnoho, bude ještě poslední sada, ve které najdete karty z posledních setů a dosud nevydanou desátou sadu kostek a karet. Zásoby se budou prodávat, dokud budou skladem, takže jestli jste někdy přemýšleli o zkompletování své série nebo čapnutí této hry, máte nejspíš poslední šanci.

Přesto, že vývoj hry jako takové končí, nekončí hra samotná. Pokaždé, když zamícháte balíček, když hodíte kostkou a nebo když okusíte vítězství, hra žije dál. Ve vás.

A nakonec kdybyste chtěli, 1.-3. května skočte na základnu v Roseville v Minnesotě, kde se bude konat vůbec poslední turnaj ve Star Wars: Destiny.

DALŠÍ

CGwillWin