hw
recenze
Hybridná myš Genesis Xenon 770

Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze
Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze
12:00, 05.12.2019

Produkty od poľskej spoločnosti Genesis, nie sú v našom recenznom portfóliu novinkou. Už dávno sme sa presvedčili, že tento, aj keď trochu menej známy výrobca, dokáže poskytnúť kvalitu porovnateľnú s "áčkovými", viac mainstreamovými spoločnosťami v priemysle herného hardware-u. Výnimkou nieje určite ani ich hybridná myš Xenon 770, ktorú si dokážete prispôsobiť podľa práve hraného žánru.

Klik pro zvětšení (Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze)

V balení Xenonu 770 nájdeme okrem samotnej myši aj krátky manuál, samolepky, dva náhradné slajdre (čo vždy poteší) a v tomto prípade samozrejme aj dve vymeniteľné bočnice. Hybridný princíp je jednoduchý. Akonáhle vypnete FPSku a rozbehnete napríklad nejakú MMOčku, pôvodnú ľavú bočnicu pohybom jedného prsta uvoľníte a doslova len priložíte novú. Magnety za vás urobia všetku prácu a vy máte k dispozícii 9 nových tlačidiel, ktoré sa na bindovanie kúziel určite zídu. Druhá bočnica na pravej strane vám pomôže rozšíriť pôvodne celkom úzke telo myši, a teda ak vám vyhovuje skôr širší úchop, podobne jednoducho si myš rozšírite.

Klik pro zvětšení (Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze)

V dvadsiatom-prvom storočí samozrejme nemôžu chýbať RGB prvky a tak nám v tomto prípade okrem podsvietenia zadného loga a kolieska bude robiť radosť aj úzky pásik na zadnej dolnej hrane. Farby a ich rôzne módy si môžete samozrejme podľa chuti upraviť v softvéri, ktorý je k dispozícii na stránke produktu. Z myši vedie vcelku tenký, textilne obalený, 180 centimetrový kábel, ktorý je vybavený aj organizérom zo suchého zipsu. Povrch mimo bočníc je z matného, akoby brúseného plastu, ktorý pôsobí kvalitne, no najmä dodáva myši skvelú protišmykovú vlastnosť. Zo spodu máme tri hladké slajdre.

Klik pro zvětšení (Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze)

Xenon 770 disponuje PAW3327 senzorom, ktorý nájdeme aj napríklad v myšiach HyperX Pulsefire Core, alebo MSI Clutch. Celkovo si môžeme vytvoriť šesť DPI nastavení, v rozsahu od 200 do 10200, medzi ktorými sa vieme pohybovať pomocou klasických tlačidiel pod kolieskom myši.

Veľmi praktická a na dotyk príjemná myš, ktorá je vhodná na takmer akýkoľvek herný žáner, či prácu. S cenovkou necelých 900 korún predstavuje reálneho konkurenta na poli profesionálnych herných myší.

Za poskytnutí produktu na recenzi děkujeme společnosti Genesis

Klik pro zvětšení (Hybridná myš Genesis Xenon 770 - recenze)


CGwillWin