hw
PlayStation Black Friday odhalil svoje tajomstvo

PlayStation Black Friday odhalil svoje tajomstvo
16:02, 22.11.2019

Avizovaná vlna zľavnených produktov s logom PlayStation, sa pomaly ale iste kryštalizuje a dnes už si môžeme k celej veci povedať viac detailov, hlavne teda v zmysle lokálnej distribúcie. Výrazného zníženia cenoviek sa totižto od 25. 11. 2019 až po 2. 12. 2019, dočkajú všetci zástupcovia z PlayStation rodiny, od konzol až po AAA projekty. Viac v tlačovej správe nižšie.

PLAYSTATION BLACK FRIDAY JE TU!

Hráči a hráčky, pozor! Patříte k fanouškům této oblíbené konzole a jejích herních titulů? PlayStation dnes odhalil letošní nabídku k Black Friday a na první pohled je jasné, že je na co se těšit. Za zvýhodněnou cenu pořídíte celou produktovou řadu PlayStation. Lepší příležitost k doplnění vaší PlayStation výbavy dlouho nebude, proto ji rozhodně nepropásněte.

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že již tradiční PlayStation Black Friday je tu! Pokud ještě nemáte nejnovější verzi konzole, pak neváhejte ani minutu. PS4 500GB koupíte již za 4.990 Kč, tedy o téměř 2 000 Kč levněji v porovnání se standardní nabídkou. Za tuto ušetřenou částku si tak můžete rovnou pořídit i několik vybraných her. Nejvýkonnější varianta PlayStation 4 Pro bude k dostání za skvělých 7.490 Kč.

Nejvýraznější sleva je na motorkářskou akční pecku Days Gone, kterou můžete koupit za krásných 499 Kč v limitovaném množství. Za stejnou cenu zakoupíte také nedávno uvedenou novinku Concrete Genie nebo loňského Spider-Mana. Hry z kolekce PS Hits, do které patří mimo jiné také The Last of Us, Uncharted: The Lost Legacy nebo legendární akční řežba God of War, mají společnou akční cenovku 399 Kč.

Pokud už máte konzoli i vaše oblíbené herní tituly, určitě zvažte zakoupení nového ovladače. DualShock 4 totiž v rámci Black Friday akce pořídíte již za 990 Kč. Vybírat můžete z více než 20 různě barevných provedení včetně speciálních edicí. V akční nabídce nechybí ani výhodné balení PS VR starter pack za skvělou cenu 5.290 Kč a obsahuje náhlavní soupravu, kameru a hru VR Worlds.

Nezapomeňte, že už také běží zvýhodněná 25% sleva na roční členství PS Plus. Díky němu získáte řadu výhod, jako jsou například hry zdarma, online multiplayer, 100GB cloud úložiště, výhody program PS Plus Odměny a jiné za akčních 1 149 Kč.

Akční nabídka PlayStation Black Friday platí od pondělí 25. listopadu do pondělí 2. prosince 2019. Ve stejný den končí také již probíhající sleva na roční PS Plus.

Více informací a kompletní nabídku naleznete u obchodníků a na stránce: www.playstation.cz


DALŠÍ

CGwillWin