Na začátku února vyjde Monster Energy Supercross

Na začátku února vyjde Monster Energy Supercross
19:27, 14.11.2019

SpolečnostI Milestone, jeden z předních vývojářů závodních her na světě, a Feld Entertainment, Inc., celosvětová špička v produkci a prezentaci živé rodinné zábavy a moto-sportovních událostí, v uplynulých dnech oznámily titul Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3.

Nejnovější díl nejoblíbenější a nejrealističtější superkrosové videohry, která vyjde po celém světě 4. února na PlayStation®4, Xbox One, Windows PC®/STEAM, Google Stadia a Nintendo Switch™, bude obsahovat sezónu Monster Energy Supercross 2019 se 100 závodníků ze tříd 450SX a 250SX, 15 oficiálních stadionů a tratí. Režim kariéry navíc hráčům úplně poprvé umožní vybrat si mezi týmem sponzorů a oficiálním superkrosovým týmem ze šampionátu 2019: hráči budou mít konečně možnost stát se členy týmu svého oblíbeného superkrosového závodníka a ukázat celému světu, kdo je králem tratí!

Díky Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 budete moct závodit i v kooperačním režimu se 3 přáteli, a to v různých herních režimech na replice legendárních tratích Factory Supercross Practice Tracks v Kalifornii. Čeká vás obrovská oblast pro volný pohyb s 9 úžasnými tratěmi, kde své motorky testuje většina výrobců vybavení, kteří soutěží na Monster Energy AMA Supercross, což je mistrovství světa FIM.

A jakmile se pocvičíte, budete připraveni vyzvat ostatní hráče ve zcela novém online režimu pro více hráčů, nyní posíleném o dedikované servery pro herní zážitek bez lagů. Díky režimu Race Director Mode budete moct vytvářet úžasné online turnaje a rozhodovat o startovních pozicích hráčů, přisuzovat postihy nebo si vybírat, na kterou kameru se budete soustředit. Hráči si mohou vybrat oblíbený herní režim – Šampionát, Rychlý závod či Vyřazovačku – a hledat zápas ve veřejných a soukromých lobby. Hra nabídne spoustu způsobů, jak můžete světu ukázat, kdo je ten nejlepší superkrosový závodník!

Po velkém úspěchu předchozí hry, pro kterou naše zapálená komunita vytvořila přes 53 000 tratí, se vrací i Editor tratí, který je lepší než kdy dřív: nové moduly a nové předměty na stadionech vám umožní přizpůsobit si trať jedinečným způsobem. Díky zcela novým estetickým možnostem, jako jsou Touch Block, Finish Gates či Leader Pillars, mohou hráči posílit realismus a podmanivý zážitek svých vlastních tratí.

Vývojáři Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 vynaložili velké úsilí, aby vylepšili několik technických aspektů, které budou mít dopad na grafiku i na celkový herní zážitek. Modely jezdců i sekundárních postav byly kompletně přepracovány díky fotografickým skenům, které nyní obsahují novou sadu animací. Nový systém modelů umožnil úplně poprvé přidat model ženské závodnice s vlastními animacemi a fyzikou. Hráči si mohou z různých modelů vybrat vlastní ženskou závodnici, která se pak stane příští šampionkou superkrosu. Tratě jsou živější díky revidovaným částicím ohňostrojů, plamenů, suché i vlhké země, které jsou nyní detailnější a realističtější. Pokud jde o hratelnost, fyzika byla kompletně přepracována a přizpůsobena novým animacím závodníků a do hry byl rovněž implementován nový systém chování motorky ve vzduchu, který vylepší ovládání stroje během skoků.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 vyjde po celém světě 4. února na všechny platformy: PlayStation®4, Xbox One, Windows PC®/STEAM, Google Stadia a Nintendo Switch™. V České republice a na Slovensku vyjde v původní anglické verzi.

DALŠÍ

CGwillWin