Diablo 4 a Overwatch 2 na BlizzConu?

Diablo 4 a Overwatch 2 na BlizzConu?
12:13, 22.10.2019

V Blizzardu a Activision poslední dva týdny řeší jiné průšvihy než jejich herní portfolio, což je na dlouhé vyprávění. Každopádně oči hráčů i ostatních se obrací směrem k letošnímu BlizzConu. Po loňském debaklu se říkalo, že letos musí přijít s něčím velkým, aby narovnali reputaci, kterou drží nad vodou prakticky jenom WoW Classic. Zatím to vypadá, že z pohledu nových her by mohl být BlizzCon zajímavý.

Německý GameStar totiž možná prokecl Diablo IV, protože zveřejnil článek pro nadcházející knihu o artu série Diablo. V popisku se píše, že obsahuje arty z Diablo, Diablo 2, Diablo 3 a Diablo 4. Což může být chyba, může to být cucání z prstu u německých redaktorů a nebo někdo něco opravdu neuhlídal. A to se ještě mluví o tom, že bude oznámen remaster D2 jakožto nejlepšího dílu série.

O pár dní starší je další drb, že se také chystá pokračování Overwatch. To tvrdí streamer a leaker jménem Metro, který už má za sebou pár úspěšných leaků (loni leakl postavu Asche před BlizzConem). Ten tvrdí, že pokračování populární PvP akce je téměř jasné pro oznámení na Blizzconu, a navíc to doplňuje informací, že bude obsahovat jak PvP tak i PvE. Režimy proti AI by mohli vypadat jako některé limitované režimy, které Overwatch už mělo (jiné zdroje tvrdí, že tak testují co funguje a co ne). Navíc by měl být nový systém levelování, který by levelova i jednotlivé ability, což by pro sérii byla novinka a mohli by se tak potkat dvě stejné postavy s jiným setem schopností?


DALŠÍ

CGwillWin