Farming Simulator Platinum vyjde už za pár dnů

Farming Simulator Platinum vyjde už za pár dnů
21:44, 18.10.2019

Farming Simulator 19 Platinum vychází 22. října na PS4, Xbox One a PC! Toto obrovské vylepšení pro Farming Simulator 19 vychází jako rozšíření i jako samostatná edice, která zahrnuje veškerý obsah ze hry Farming Simulator 19. Mezi nové přídavky patří zejména velmi očekávaná značka CLAAS, která se v sérii Farming Simulator objeví úplně poprvé. Podívejte se na premiérový trailer hned teď a připravte se v úterý usednout za volant traktorů!

Vozidla a nástroje značky CLAAS, mezi nimi i LEXION 8900, JAGUAR 960 TT a XERION 5000, se přidávají k těm největším značkám v oboru: John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra a další. Tyto nástroje zpřístupňují nové druhy farmaření a dále rozvíjejí váš zážitek.

Tím se celkový počet vozidel a vybavení zvedá nad 380, což vám otevře nekonečné možnosti farmaření – dobytek, lesnictví, sklizeň – a za odměnu si můžete třeba vyjet na koních. To vše můžete podnikat s přáteli ve hře více hráčů anebo si můžete hrát na vlastní pěst a zcela podle sebe.

Farming Simulator 19 Platinum vyjde České republice a na Slovensku s českými titulky pro PS4, Xone i PC. Pro PC pak vyjde i samotné Rozšíření Platinum, které ocení všichni ti, kdo už základní hru na PC mají.


DALŠÍ

CGwillWin