hw
Genesis predstavil svietiacu podložku pod myš

Genesis predstavil svietiacu podložku pod myš
13:11, 16.10.2019

Spoločnosť Genesis sa snaží prinášať akýsi nový uhol pohľadu na zdanlivo fádne herné príslušenstvo, a z ich aktuálnej dielne tak vyšiel Genesis Boron 500. Ide o dve textilné podložky v M a XXL variante, ktorých základná schopnosť, nezväzovať pohyb myši, rovnako nikoho šokovať nemôže. Má obšité okraje, hladký povrch a všetko to čo od takejto hernej pomôcky vlastne očakávate, teda až na jednu zásadnú maličkosť; spomínaný okraj disponuje špeciálnym osvetlením v siedmych farbách. Váš herný stôl respektíve kútik, sa tak môže konečne zladiť do jedného odtieňa, od monitora cez klávesnicu, myš, headset, kreslo až po podložku. Cenu ako aj ďalšie detaily si môžete prezrieť nižšie.

Klik pro zvětšení (Genesis predstavil svietiacu podložku pod myš)

Sedmibarevné podsvícení okrajů

Podložka pod myš Genesis Boron 500 má sedmibarevné podsvícení okrajů, které efektně osvětlí herní stůl a umožní hráčům odlišit se od průměru. Ovládací tlačítko umožňuje přepínání mezi jedenácti režimy podsvícení. Nejoblíbenější režim pak vytvoří jedinečnou atmosféru herního doupěte.

Povrch typu "SPEED", obšití okrajů a protiskluzová vrstva

Vrchní vrstva podložky pod myš Genesis Boron 500 je vyrobena ze speciální tkaniny, která zajišťuje vysokou přesnost pohybu myši a snižuje tření mezi myší a povrchem. Tento povrch bezproblémově spolupracuje se všemi druhy snímačů, od optických až po laserové. Obšití okrajů podložky zajišťuje její vysokou odolnost a zamezuje třepení okrajů při intenzivním používání. Dolní část podložky je pokryta gumovou protiskluzovou vrstvou, díky čemuž podložka pevně přilne ke každému povrchu, na kterém se nachází, a zabrání nechtěnému pohybu v nejméně vhodných okamžicích.

Aktuálně ve dvou rozměrech M a XXL

Genesis Boron 500 je aktuálně k dostání ve dvou velikostech. Boron 500 M má rozměry 350 × 250 × 4 mm, naproti tomu Boron 500 XXL díky svým maxi rozměrům 800 × 300 mm pokrývá převážnou část stolu, vejde se na ni nejen myš ale také klávesnice. Pravá část podložky vyčleněná pro myš poskytuje dostatečný prostor pro neomezený pohyb myši i při nižším DPI.

Genesis Boron 500 velikost M je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 399 Kč včetně DPH. Genesis Boron 500 velikost XXL pak za 609 Kč včetně DPH.


DALŠÍ

CGwillWin