Playstation na pražské výstavě For Games

Playstation na pražské výstavě For Games
19:58, 10.10.2019

Společnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznamuje, že také tento rok se mohou hráči a návštěvníci výstavy For Games těšit na expozici PlayStation, která představí řadu novinek.

Nedlouho po uvedení si budou moci hráči vyzkoušet kreativní a nápadité Concrete Genie, vyzkoušet týden před vydáním hru MediEvil a hlavním titulem, který si budou moci návštěvníci vyzkoušet a který teprve míří na konzoli PlayStation bude PS VR titul Marvel ́s IronMan.

Hraní toho očekávaného VR titulu se bude odehrávat v přízemí PS Plus lounge, který bude v patře a návštěvník si tak bude moci vychutnat atmosféru For Games z vyvýšeného patra, připraveno bude občerstvení zdarma od Pizza Hut. Vstup do PS Plus lounge bude podmíněn aktivním členstvím PS Plus. Tato novinka je tak další výhodou pro předplatitele PS Plus vedle jiných výhod v rámci program PS Plus Odměny. Návštěvníci budou moci prokázat, že jsou aktivními uživateli PS Plus díky aplikaci Experience PlayStation, která je volně ke stažení v obchodech Google Play a App Store. Do aplikace se zákazníci připojí skrze své PSN ID, poté stačí jen naskenovat QR kod u vchodu a budou vpuštěni do patrového PS Plus lounge.

Dále se návštěvníci mohou těšit na bohatý program včetně Agraelova streamu přímo z pódia, vyvrcholení turnaje PS4 Tournaments ve FIFA20 s dotací 75.000 Kč, veřejných turnajů v titulech Gran Turismo Sport (na simulátorech), VR hitu Beat Saber, Battle Roayle titulu Fortnite nebo v oblíbené FIFA 20. Přihlášky do veřejných turnajů budou probíhat na infopultu na začátku stánku PlayStation a soutěžit se bude o hodnotné ceny jako jsou hry, profi ovladače Raiju sluchátka SONY a jiné.


DALŠÍ

CGwillWin