hw
recenze
Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS

Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS - recenze
Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS - recenze
12:00, 30.12.2019

Herní klávesnice Nedis disponuje metr a půl krátkým kabelem, který se jako všechny periferie zapojí do klasického USB portu. Rozložení si můžete vybrat, ale k dispozici je pochopitelně i to naše. Nevýhodou je však skutečnost, že přestože znaky od ě po é píše klávesnice bezchybně, nejsou na ní vyznačené. To je zejména problém, když si nejste úplně jistí v kramflecích, a i tak to mně jako celkem ostřílenému psavci vadilo.

Svítí

Klik pro zvětšení (Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS - recenze)

Vzhledově se jedná o dobře a sympaticky zpracovaný kousek, podsvícení se dá vypnout i zapnout, žádné další nastavitelné změny nečekejte. Klasicky barevný rozsah a neagresivní světlo pomáhají při psaní i hraní v noci, když nechcete mít rozsvíceno. Celoplastové zpracování nezaručí velkou bytelnost, záchvaty vzteku při prohře si proto vybíjejte jinde. Zase je díky tomu lehká a dobře se s ní manipuluje. Odezva při psaní je dobrá, i když se mi stávalo, že při stisknutí shiftu jsem měl velká první dvě písmena namísto jednoho, což není zcela ideální pro rychlejší psaní.

Klik pro zvětšení (Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS - recenze)

Hodnocení

Herní klávesnice hezky vypadá a dobře se na ní píše, až na jednu maličkost, kterou je už po nějakých sto tisících napsaných znacích vrzající mezerník. Ve hrách, kde máte konstantně nějaký zvuk a nepotřebujete se soustředit na to, co píšete, to není vůbec žádný problém, v kontrastu ostatních zvuků je to téměř neslyšitelné, ale při normální práci je neustálé vrzání uširvoucí záležitostí. U klávesnice za nějaké čtyři stovky nečekám výdrž na celý život, ale dva překlady a tři recenze by ji rozhodně neměly odrovnat.

Koupit Nedis GKBD100BKUS

Za poskytnutí klávesnice k recenzi děkujeme společnosti Nedis

Klik pro zvětšení (Herní klávesnice Nedis GKBD100BKUS - recenze)



CGwillWin