hw
SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten

SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten
18:12, 01.10.2019

Název Sensei Ten je odvozen od japonského slova „nebeský“. Myš nesoucí toto označení spolu s dědictvím si nadále zachovává ikonický tvar, ale přináší několik vylepšení uvnitř.

Legenda pokročila

Po více než 10 let definovala SteelSeries Sensei trh myší pro soutěžní hraní díky typickému vzhledu a funkcím. Symetrický tvar byl napodobován, ale žádné jiné myši se nepodařilo dosáhnout původního vzoru Sensei, který milovaly stovky tisíc hráčů. Model Sensei Ten revitalizuje známý tvar a přidává zcela nový senzor TrueMove Pro vhodný pro eSport.

„Původní Sensei je nejoblíbenější myší v historii počítačového hraní, a proto jsme věnovali mnoho času intenzivní expertíze, abychom zachovali její originální tvar pro další hráče,“ říká Brian Luu, produktový manažer SteelSeries, a dodává: „Náš tým odvedl fantastickou práci, zůstali věrní designu Sensei zatímco vylepšili její výkon ve prospěch aktuálních požadavků profesionálních hráčů elektronického sportu.“

Klik pro zvětšení (SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten )

TrueMove Pro senzor

TrueMove Pro senzor je nejnovějším optickým senzorem vyvinutým ve spolupráci SteelSeries s renomovaným výrobcem PixArt, který snadno překonává konkurenční senzory na jakémkoli povrchu. Nabízí sledování pohybu 1 ku 1, 18 000 CPI a 450 IPS. Pokročilý senzor, respektive vylepšení sledování pohybu, stabilizuje myš při nerovných pohybech, což eliminuje falešnou registraci pohybu při náklonu a otočení. TrueMove Pro kombinuje dlouholeté zkušenosti společnosti PixArt v oblasti vývoje senzorů a závazek SteelSeries poskytovat nejlepší sledování pohybu, což dělá z TrueMove Pro nejvýkonnější senzor na jakémkoli povrchu.

Klik pro zvětšení (SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten )

Klik pro zvětšení (SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten )

„Stejně jako většina hráčů, i já jsem vyzkoušel za svou kariéru mnoho myší. Poté jsem našel dokonalou Sensei,“ říká Sébastien „Ceb“ Debs z týmu OG, který se stal historicky prvním týmem, který vyhrál turnaj The International dvakrát po sobě. V obou případech využíval „Ceb“ služeb modelu Sensei.

Univerzální symetrický tvar myši s 8 tlačítky je vhodný pro praváky i leváky s různým stylem držení. K dispozici je také paměť umožňující hráčům uložit si nastavení a přenášet jej mezi zařízeními. Ergonomický design doplňují mechanické spínače s životností 60 milionu kliknutí a dvouzónové RGB podsvícení.

Myš SteelSeries Sensei Ten je celosvětově k dispozici za 79 euro například prostřednictvím webu www.SteelSeries.com.

Klik pro zvětšení (SteelSeries uvádí novou myš Sensei Ten )


DALŠÍ

CGwillWin